Media

Atacul din platoul Acces Direct. Mirela Vaida: “Au spus că am avut loc să mă feresc”

Mirela Vaida nu are liniște până nu se face dreptate în cazul agresiunii din platoul Acces Direct. Prezentatoarea tv nu înțelege de ce judecătorii nu au încadrat fapta la tentativă de omor. Femeia care a intrat dezbrăcată în platoul Acces Direct, în timpul emisiunii live este judecată pentru ultraj contra bunelor moravuri, distrugere și violarea sediului profesional. Nu de puține ori a spus Mirela că s-a simțit în pericol de moarte, că i-a fost amenințată viața în acea zi fatidică. Se pare că judecătorii nu au considerat la fel.

Ce i-au spus judecătorii Mirelei Vaida, când a spus că a fost în pericol de moarte

Mirela Vaida a spus că judecătorii au clasat acuzația de tentativă de omor și că i-ar fi spus că femeia nu a nimerit-o pentru că a avut loc să se ferească. 

Prezentatoarea tv, în calitate de victimă, s-a arătat indignată de decizia judecătorilor. Mirela Vaida a spus că s-a simțit în pericol de moarte și că încadrarea corectă este tentativă de omor. În schimb, judecătorii au acuzat-o pe agresoarea Mirelei Vaida de ultraj contra bunelor moravuri.

Mă simt urmărită peste tot, mă simt amenințată. Să mă protejeze, să ne protejeze naibii cineva. Efectiv, mi-e frică să ies din casă. Procurori, ați lăsat-o liberă! Ce pot să fac eu? Dacă-mi fac singură dreptate mă lăsați și pe mine liberă? Sunt terorizată!, spunea Vaida după atacul din emisiune.

Incident fără precedent. Atacată în direct

În martie 2021, Mirela Vaida a fost atacată în direct, în timpul emisiunii, în platoul Acces Direct. O femeie complet dezbrăcată a intrat în platou, pe o ușă lăturalnică, și a aruncat cu un bolovan spre prezentatoare.

Ne-am intors în direct. Sunt în stare de şoc, fac eforturi mari sa imi revin. Am fost atacata fix in momentul in care am intrat in direct. dupa cum vedeti avem platoul spart. Nu stim cine este doamna, a intrat dezbracata fix in momentul in care eu am iesit pe porti, deci a facut firul acestui atac foarte bine şi tip „sa imi dai banii”, a spus Mirela Vaida despre incident.

Într-o fracțiune de moment, Mirela Vaida s-a ferit și astfel, a evitat o adevărată nenorocire.

 

Comments are closed.