Media

14 ani de la moartea Elodiei Ghinescu. Cu cine se iubea avocata pe ascuns

Cazul Elodiei Ghinescu a fost unul dintre cele mai controversate. Nici după 14 ani de la dispariția sa, nu s-a aflat exact locul în care a fost depozitat trupul neînsuflețit sau cel puțin rămășițele acestuia. Cristian Cioacă se află în acest moment la închisoare, pentru 15 ani, pentru că a fost încă de la început principalul suspect.

Încă de la dispariția femeii, anchetele au scos la iveală o mulțime de secrete, printre care și o relație ascunsă pe care Elodia o avea cu un fost SPP-ist.

Elodia Ghinescu avea o relație extraconjugală

Elodia Ghinescu a dispărut în august 2007 și anchetatorii au ajuns la concluzia că soțul său a fost cel care a ucis-o pe celebra avocată. După mai multe investigații, au ieșit la iveală lucruri pe care nici măcar apropiații nu le cunoșteau. De exemplu, s-a aflat că era îndrăgostită nebunește de un fost ofițer SPP, cu care vorbea mai mereu în mediul virtual și căruia îi trimitea fotografii și îi mărturisea lucruri intime.

Printre martorii audiaţi de-a lungul timpul s-a aflat şi Ilie Cristian, amantul Elodiei Ghinescu, fost angajat al Serviciului de Protecţie şi Pază, care a spus că a cunoscut-o pe avocată pe internet, în prima jumătate a anului 2006. De atunci, cei doi ar fi păstrat legătura prin e-mail și și-ar fi trimis peste 600 de mesaje.

„Primavara asta n-are nici un sens fara tine (n.r amantul din SPP, Ilie Cristian)… Soarele asta n-are stralucire, nici iarba n-are suficient verde si, in general, imi vine sa stau pliata in cosul de rufe… in coltul din stanga al baii… fara sa ma deranjeze cineva…”. Si continua: „Nu ma lasa o durere insuportabila in piept, in stomac si in gandurile despre tine… Nu, nu de-alea urate, ci acele franturi de amintiri cu tine…”. Iti amintesti primul nostru sarut?… Prima sticla de vin bauta impreuna?… Prima betie :)))))”.

„Hello, iubi… Nici nu mai tin telefonul la indemana… Tu oricum nu ma mai suni. Cat despre aseara, m-a tinut departe de tine prietenul tau Daniel:)))) El a fost ager si a auzit telefonul, insa a fost prea târziu. (…) Si noi ne-am imbatat aseara… Ne-am imbatat si ne-am smiorcait, fiecare de ale lui… )))))… Ma doare groaznic capul… Deh… Mi-am pierdut antrenamentul, babyshor…”, ii scria Elodia lui Ilie Cristian.

Ultima dată când s-au văzut, lucrurile au scăpat puțin de sub control, pentru că SPP-istul ar fi lovit-o pe avocată ușor din cauza unor neînțelegeri, iar de atunci nu au mai vorbit. A aflat de dispariția ei de la TV și a fost înmărmurit, gândindu-se că sigur s-a întâmplat ceva rău.

Și Cristian Cioacă iubea o altă femeie

Cioacă a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare cu executare, fiind acuzat de presupusa ucidere a soției sale, al cărei cadavru nu a fost găsit nici până în ziua de azi. El nu a recunoscut niciodată că a ucis-o pe Elodia, pe motiv că nu l-au interesat banii ei și nu avea niciun motiv, pentru că nu îi mai păsa de ea și nu îi mai acorda nicio importanță, fiind îndrăgostit atunci de altcineva.

“Nu sunt o fire violentă, urăsc violenţa, iar banii nu m-au interesat niciodată. Chiar am renunţat la succesiunea după tatăl meu, în favoarea surorii mele. Nu am omorât-o pe soţia mea, nu aveam de ce. La acel moment, eu eram deja îndrăgostit de altă femeie, nici nu mă mai interesa soţia mea”, a mărturisit acesta.

Comments are closed.