Știri Sănătate

Aceste simptome îți spun că ai nevoie de o detoxifiere a ficatului

Ca să scapi de problemele cu ficatul și bila, cel mai important este să cunoști cauzele pentru care apar. Nu e foarte greu să-ți dai seama că principalul factor este alimentația greu digerabilă și mâncatul în exces.

Simptome care îți spun că ai nevoie de o cură de detoxifiere a ficatului

Dacă prezinți una sau mai multe dintre următoarele simptome, îți recomandăm să începi o cură de detoxifiere a ficatului:

  • senzație de amețeală;
  • lipsa poftei de mâncare;
  • piele palidă spre gălbuie și ochi galbeni – în general, principalul semnalment al afecțiunilor hepatice;
  • abdomen umflat pentru o lungă perioadă de timp, asemănător cu cel al femeilor însărcinate – simptom care poate fi asociat și cu ciroza, care necesită o vizită urgentă la medic;
  • oboseală cronică;
  • apariția bruscă a unor pete maronii pe piele;
  • stare de greață;
  • dureri în partea dreaptă a abdomenului;
  • schimbarea mirosului specific corpului tău – de regulă, noi nu simțim mirosul propriului corp, deci în această situație, cei din jurul tău te pot ajuta să îți dai seama dacă este ceva în neregulă cu ficatul tău.

În funcție de intensitatea simptomelor, e posibil să fie necesar să faci o vizită la un medic specialist. Dacă durerile sau simptomele sunt superficiale și știi că au directă legătură cu mesele de sărbători, atunci ia în calcul tratamente naturiste care să te ajute în regenerarea ficatului și bilei.

Produse naturiste pentru tratarea afecțiunilor hepato-biliare

Gălbenelele sunt ideale în tratarea afecțiunilor hepato-biliare. Ele au efect detoxifiant atât pentru sânge, cât și pentru ficat. Totodată, acționează ca antiinflamator și ameliorează durerile cu care te confrunți în perioada de după sărbători.

Rostopasca este și ea recomandată. Este un bun analgezic natural al colicelor hepato-biliare. Iar pentru regenerarea completă a celulelor ficatului, tinctura de anghinare este soluția perfectă.

Pe lângă ceaiuri și tincturi naturale din plante, poți începe să bei zilnic apă cu lămâie, care ajută la detoxifierea organismului.


Ai nevoie de orice tip de asigurare: calatorii, pentru masina, pentru casa? Suna la 0723955818 si ai oferte speciale! Daca ai intrebari poti suna sau sa ne scrii direct pe whatsapp la numarul 0723955818

Comments are closed.