Știri

Anunț de la Casa de Pensii pentru toți pensionarii români

Mulţi pensionari se întreabă când vine pensia în februarie, fie pe card, fie de la poştaş, având în vedere că luna aceasta este mai mică.

Una dintre întrebările frecvente ale pensionarilor se referă la data la care intră pensiile în contul curent sau pe card în luna respectivă.

La întrebarea „Când se achită pensiile prin cont curent sau cont de card?”, Casa de Pensii a răspuns: „În data de 12 a fiecărei luni, dar nu mai târziu de data de 13 a fiecărei luni”.

Cum data de 12 pică duminica, iar Poşta nu lucrează în acea zi, poştaşii vor sosi la pensionari cel mai probabil luni, 13 februarie.

Așadar, și în luna februarie a anului 2023, pensiile în contul curent sau pe card vor intra în data de 12 februarie, nu mai târziu de data de 13, așa cum a comunicat CNPP, potrivit bugetul.ro.

Cand ma pot pensiona este o întrebare care îi interesează pe mulţi români, fie că încă lucrează şi urmează să iasă la pensie, fie că deja s-au pensionat, dar anticipat.

Acum puteţi afla în mai puţin de un minut data la care vă puteţi pensiona, fie că e vorba de pensie anticipată, pensie anticipată parţial sau pensie pentru limita de vârstă.

Tot ce aveţi de făcut este să intraţi pe site-ul Casei Naţionale de Pensii Publice, să vă completaţi data naşterii şi sexul, apoi aflaţi data pensionării

Comments are closed.