Știri

Avocatul lui Mario Iorgulescu, declarații după condamnare: „Nu va face nici o zi de închisoare”

După ce instanța i-a dat lui Mario Iorgulescu o sentință de 15 ani și 8 luni de închisoare, avocatul susține că acesta nu va face nici măcar o zi de închisoare. Ce urmează să se întâmple în cazul fiului lui Gino Iorgulescu.

În exclusivitate pentru Antena Stars, avocatul lui Mario Iorgulescu a făcut declarații după sentința pe care fiul lui Gino Iorgulescu a primit-o. Apărătorul familiei Iorgulescu susține că Mario nu va face nici măcar o zi de închisoare.

Avocatul lui Mario Iorgulescu, declarații după condamnare

În exclusivitate pentru Antena Stars, Florin Dulgheru, avocatul lui Mario Iorgulescu a făcut declarații, după ce fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare, după ce acesta ar fi condus sub influența substanțelor interzise, motiv pentru care ar fi omorât o persoană.

Am spus că va lua minim 12 ani, așa s-a întâmplat. Este halucinant faptul că, pentru o reală ucidere din culpă, un judecător poate pronunța o pedeapsă de 15 ani și 8 luni, în condițiile în care sunt teroriști care au masacrat și au luat pedepse semnificativ mai mici.”, a declarat Florin Dulgheru, avocatul lui Mario Iorgulescu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Ce a declarat avocatul lui Mario Iorgulescu

Avocatul tânărului a susținut că acesta nu va face nici măcar o zi de închisoare. Reprezentantul familiei Iorgulescu susține că fiul lui Gino Iorgulescu este vinovat, însă nu poate exista o condamanre atât de mare în cazul lui.

Evident că urmează apel cu arătarea tuturor acestor abuzuri și să sperăm că la curtea de Apel să avem parte de o judecată dreaptă, în sensul de a se dispune expertizele absolut relevante, respectiv expertiza psihiatrică și suplimentul la expertiza criminalistică, privind dinamică producerii accidentului, fiind evident că scuarul pe care l-a lovit Mario Iorgulescu este nesemnalizat. Inițial s-a declanșat urmărirea penală, din start de ucidere din culpă exclusivă a lui Mario Iorgulescu. De ce? Pentru că este fiul Ligii Profesioniste de Fotbal.”, a mai mărturisit avocatul Florin Dulgheru.

Cât despre familia lui Mario, avocatul susține că atât mama tânărului, cât și tatăl acestuia sunt devastați de ceea ce se poate întâmpla cu fiul lor.

Sunt șocați (nr. părinții) că într-un stat care se vrea a fi civilizat se pot întâmplă astfel de grozăvii.”, a mai precizat avocatul fiului lui Gino Iorgulescu.

 

Comments are closed.