Magazin

Marius Elisei o contrazice, din nou, pe Oana Roman! Scandalul continuă

Marius Elisei și Oana Roman s-au despărțit, iar de această dată separarea pare a fi una definitivă, căci scandalul dintre ei și discuțiile sunt din ce în ce mai aprinse. Într-un live făcut pe Tik Tok, fostul soț al vedetei o contrazice din nou pe mama fiicei sale. Ce a declarat de această dată Marius Elisei pe internet.

Marius Elisei și Oana Roman sunt implicați într-un scandal uriaș după ce au anunțat despărțirea. Cei doi nu își mai vorbesc, iar în ultimele zile au avut replici acide unul pentru celălalt. După ce Oana Roman a precizat că Marius Elisei nu vrea să-și mai vadă fetița, iar micuța Isabela plânge de dorul tatălui, Marius Elisei i-a adus acuzații grave fostei sale soții și cuvinte jignitoare.

Totuși, în urmă cu o zi lucrurile păreau a se mai fi calmat, căci Oana Roman anunța pe pagina sa de socializare că Isabela și Marius Elisei s-au întâlnit, iar cei doi au plecat la un muzeu din București pentru a petrece timpul liber.

Marius Elisei o contrazice iar pe Oana Roman, fosta sa soție

Fanii chiar au fost încântați să afle că relația dintre tată și fiică se leagă din nou, dar într-un live făcut de Marius Elisei pe Tik Tok acesta a părut foarte surprins atunci când a fost întrebat și ce muzeu a vizitat.

Fostul soț al Oanei Roman a dat de înțeles că nu știe nimic despre niciun muzeu și nu a mers nicăieri cu nimeni în cursul zilei de ieri. Acesta chiar a mai afirmat că a muncit toată ziua și că a terminat de lucru târziu în noapte.

Astfel, Marius Elisei se pare că o contrazice din nou pe Oana Roman, căci dacă ea le-a spus fanilor că bărbatul a ieșit cu fiica în oraș la muzeu, el e de altă părere și spune că nu s-a întâmplat asta.

”La ce muzeu am fost astăzi?! Nu știu ce muzeu și cu cine…”, a spus Marius Elisei pe Tik Tok.

Marius Elisei spune că e foarte fericit după despărțirea de mama fiicei sale

Marius Elisei le-a mai povestit urmăritorilor săi de pe Tik Tok că e foarte fericit și liniștit după despărțirea de Oana Roman. El a mai afirmat că între ei nu mai există nicio cale de împăcare și că această decizie va rămâne una definitivă.

Bărbatul deja nu mai locuiește cu fiica lui și Oana Roman, s-a mutat în altă parte și vrea să înceapă o nouă viață.


Ai nevoie de orice tip de asigurare: calatorii, pentru masina, pentru casa? Suna la 0723955818 si ai oferte speciale! Daca ai intrebari poti suna sau sa ne scrii direct pe whatsapp la numarul 0723955818

Comments are closed.