Știri

O zodie va fi lovită de o lecție karmică puternică. Va plânge cu lacrimi amare și va trebui să-și plătească greșelile din trecut

Momente din an precum Paștele, când există o încărcătură emoțională și spirituală uriașă în jurul nostru, sunt perioade în care influența astrelor poate fi resimțită mult mai puternic decât în mod obișnuit. Iar pentru o zodie anume, acest lucru va însemna o lecție karmică pe care nu o vor uita prea curând!

Deja am ajuns și la sărbătoarea Paștelui, iar astfel de momente din an sunt importante și din punct de vedere astral. Încărcătura emoțională puternică din această perioadă va potența efectele pe care astrele le au în viața noastră, lucru care, în funcție de zodie, poate să nu fie chiar cel mai bun lucru care se poate întâmpla.

O zodie care poate să regrete această perioadă atât de activă din punct de vedere astral este Berbecul. Nativii acestui semn de pământ vor primi o lecție karmică din partea sorții, pe care nu o vor uita prea curând. Pentr berbeci, perioada din jurul Paștelui, poate chiar începând de astăzi, va fi una în care atitudinea lor din trecut se va întoarce împotriva lor, iar persoane pe care le-au tratat prost în trecut pot reveni în viața lor, într-un mod cu totul neașteptat.

Astrele vor da o lecție karmică nativilor din zodia Berbec
Este posibil ca berbecii să se trezească cu un nou șef la locul de muncă, iar această persoană să fie cineva cu care, cu mult timp în urmă, berbecii s-au comportat într-un mod lipsit de bune maniere. Astrele le pot pune în față o mulțime de noi provocări la locul de muncă, iar în funcție de cât de puternică trebuie să fie lecția pe care berbecii trebuie să o învețe, este posibil ca acești nativi chiar să fie nevoiți să își găsească un nou job.

Nu este exclus ca berbecii să aibă probleme și în familie, iar rude pe care aceștia le-au tratat cu indiferență, să se întoarcă acum împotriva lor. În general, relațiile berbecilor cu cei din jurul lor pot fi afectate profund în această perioadă, iar motivul va fi atitudinea pe care acești nativi au avut-o în trecut.

098
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.