Magazin

3 semne zodiacale care atrag atenția tuturor după conjuncția Soarelui cu Venus, începând cu 12 – 14 ianuarie 2022

În noaptea de 12 ianuarie a început tranzitul de conjuncție Soare – Venus, iar din acest moment vom începe în mod fericit să ne credem… fantastici. Vom primi din partea astrelor o porție zdravănă de încredere în sine.

În timpul conjuncției Soarelui cu Venus, lumina Soarelui va străluci asupra a ceea ce alții vor numi “frumusețea noastră”. Mulțumim, conjuncție Soare Venus!

Semnele zodiacale care sunt atrăgătoare pentru toată lumea în urma conjuncției Soarelui cu Venus

Taur

Ai știut de la bun început că orice altceva în afară de iubirea de sine și respectul de sine este calea de urmat, mai ales dacă vrei să atragi un iubit. Dacă ești singură în acest moment, te poți aștepta ca energia conjuncției Soarelui cu Venus să facă minuni asupra sentimentului tău deja sporit de stimă de sine, iar asta se va manifesta prin faptul că oamenii se vor uita la tine pe stradă în toate modurile potrivite. Dacă ești într-o relație, atenția pe care o poți primi astăzi din partea străinilor ar putea chiar să-i facă geloși, pentru că astăzi, tu ești persoana IT; cea care primește toată atenția. Îți place asta, Taur. Recunoaște. Îți place să fii cea mai atrăgătoare persoană din cameră!

Gemeni

De ceva vreme faci ceea ce trebuie de unul singur, fără să îți pese dacă faci impresie sau nu; o faci pentru tine și până acum, totul este bine. Conjuncția Soarelui cu Venus te pune în lumina reflectoarelor și îi lasă pe ceilalți să vadă cât de mult ai lucrat la tine, în principal la imaginea ta. Stilul tău de viață sănătos se răsplătește în priviri aprobatoare și în zâmbete interesante. Se pare că îi atragi pe toți cei din jurul tău. La început, acest lucru s-ar putea să te simți inconfortabil, dar în curând încrederea Gemenilor va prelua controlul și vei ajunge să te bucuri serios de ceea ce ți-au adus eforturile tale. Toată lumea pare să graviteze în jurul luminii tale, Gemeni, iar ție îți place asta. Este o schimbare plăcută de ritm pentru tine. Bucură-te de ea.

Scorpion

Conjuncția Soarelui cu Venus te ajută să emani ceea ce emani în mod natural, sexualitate brută și farmec. Astăzi nu te răzbuni și nici nu-i decapitezi pe cei care te freacă în mod greșit. În timp ce acest tip de atitudine este foarte Scorpion, în această zi, 12 ianuarie, te vei simți mult mai amabil și mai abordabil. Nimic nu se compară cu un Scorpion care știe cine este în timpul conjuncției Soare – Venus. Mai multă putere pentru tine. Știi ce faci și EȘTI cea mai atractivă persoană pentru toți cei din jurul tău, astăzi.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.