Magazin

3 zodii pentru care începe o săptămână norocoasă

Norocul bate la ușa a trei zodii care vor începe de luni să vibreze de fericire. Ele sunt victorioasele săptămânii 21-27 iunie 2021, care se anuță una dificilă pentru restul nativilor.

3 zodii vor avea în perioada 21-27 iunie 2021 o săptămână norocoasă

Chiar dacă lucrurile sunt date peste cap în perioada aceata, 3 vor ieși din zona grea dată de mișcarea planetelor în această perioadă.

Rac

În sfârșit vești bune din partea astrelor. Verdictul este clar pentru raci, norocul le va fi de mare folos să își readucă zâmbetul pe buze. Cariera este cea mai avantajată zonă, se aduce vorba  de avansări, măriri de salariu și chiar oportunitatea unui mediu de lucru mai bun din punct de vedere al condițiilor și banilor.

Capricorn

Au stat mai bine de 6 luni în așteptarea acestei perioade și iată că nu a fost în zadar. Capricornii vor primi vești bune pe plan profesional, asta interesându-i cel mai tare. Odată cu schimbarea pe planul carierei vor vibra și celelate aspecte ale vieții lor.

Vestea bună pentru cei dragi este că vor fi și ei recompesați cu atenție din partea capricornilor, ceea ce la ei este la mare căutare.

Pești

Înoată spre noroc ca un adevărat pește prin apă. Trebuie să profite acum de toate oportunitățile primite pentru că din toamnă se anunță iar vremuri grele. Cea mai mare împlinire de săptămâna viitoare este zona familiei care aduce vești bune.

Norocul le vine indirect prin diverse persoane, de la care nici nu se așteaptă să primească vești bune.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.