Magazin

3 zodii puternic afectate de echinocțiul de toamnă. Vezi dacă ai noroc

Când toamna se furișează, se răspândește în toată inima ta. Vezi o frunză portocalie care se ofilește și se prăbușește pe pământ, apoi alta, până când începi să le simți cum se scrâșnesc sub pantofii tăi, oriunde ai merge.

Iar dacă ești unul dintre semnele zodiacale care vor fi cel mai mult afectate de echinocțiul de toamnă 2021, atunci te așteaptă o schimbare frumoasă.

Toamna este sezonul recoltei. După o vară generoasă și abundentă, ați creat atât de mult. În timpul toamnei culegi ceea ce ai semănat, admirând toată munca ta.

Iată cum vor întâmpina echinocțiul 3 zodii norocoase:

Berbec: Relațiile tale înfloresc și înfloresc în moduri noi

S-ar putea să observați că o relație devine mai semnificativă în jurul acestui echinocțiu de toamnă. S-ar putea chiar să începi să îți analizezi relațiile, definind încotro se îndreaptă, cum funcționează și cum le poți îmbunătăți. Sezonul de toamnă te va aduce mai aproape de oamenii potriviți, dar s-ar putea, de asemenea, să te îndepărteze și mai mult de cei cu care nu ai destule în comun. Lasă-ți relațiile să se ridice la înălțimea situației.

Rac: Viața ta de familie îți cere toată atenția

Odată ce are loc echinocțiul de toamnă, este posibil să simțiți o dorință de a vă întoarce la ceva familiar. S-ar putea chiar să simțiți nevoia de a petrece mai mult timp acasă și să vă rezervați mai multă energie pentru familia dumneavoastră. Energia emoțională poate apărea pe măsură ce sensibilitățile sunt înțepate, aducându-vă înapoi la o stare mai vulnerabilă de a fi. Deschideți-vă inima și lăsați iubirea să intre. La urma urmei, trebuie mai întâi să lași garda jos, dar numai cu oameni în care ai încredere și într-un loc pe care îl cunoști.

Balanță: Primești șanse unice

Începutul toamnei este un moment profund pentru tine. La urma urmei, acesta este și momentul în care soarele intră în Balanță, activând prima ta casă a sinelui și amintindu-ți cine ești. Echinocțiul de toamnă poate fi resimțit ca o zdruncinătură în sistem, încurajându-te să-ți întruchipezi mai deplin personalitatea și să-ți îmbrățișezi autenticitatea înnăscută. Nu vă schimbați pentru a vă potrivi cu lumea. Lăsați lumea să se schimbe pentru a vă face loc.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.