Media

4 seriale psihologice care dau dependență. Le găsești și pe Netflix

Serialele psihologice sunt o adevărată pasiune pentru unii. Au puterea de a te ține în fața micului ecran ore în șir din dorința de a afla cheia, de a ajunge la deznodământ și de a înțelege esența acțiunii. Serialele psihologice antrenează minți și creează dependență. Iată patru astfel de seriale care dau dependență. Le găsești și pe Netflix.

4 seriale psihologice care dau dependență

The Umbrella Academy – prezintă povestea a 43 de copii care sunt născuți în mod inexplicabil de către femei fără nicio legătură între ele, care nu au prezentat semne de sarcină cu o zi înainte. Șapte dintre ei sunt adoptați de către un miliardar care creează The Umbrella Academy și își pregătește „copiii” pentru a salva lumea.

Cei șase supraviețuitori se reunesc la aflarea morții tatălui lor și trebuie să lucreze împreună pentru a rezolva misterul din jurul morții acestuia. Cu toate astea, familia înstrăinată începe să se destrame din cauza personalităților și abilităților lor divergente, fără a menționa amenințarea iminentă a apocalipsei globale.

Mindhunter – doi agenți FBI dezvoltă criminalistica, la sfârșitul anilor 1970, prin abordarea crimei cu ajutorul psihologiei și ajung astfel foarte aproape de adevărații monștri: criminalii în serie.

Alias Grace – prezintă povestea unui psihiatru care își cântărește decizia privind grațierea unei ucigașe pe motiv de nebunie. Serialul este turnat după romanul premiat scris de Margaret Atwood.

You -„TU”, un serial original Netflix, este povestea captivantă a lui Joe Goldberg (Penn Badgley), un newyorkez stăpânit de o obsesie, dar foarte abil în folosirea tehnologiei pentru a câștiga inima lui Beck (Elizabeth Lail), în ciuda bănuielilor crescânde ale celei mai bune prietene a ei, Peach (Shay Mitchell).

Din urmăritor, Joe devine iubit, fiind capabil de orice, chiar și de crimă, pentru a elimina obstacolele. În aceste vremuri supradigitalizate, „TU” explorează vulnerabilitatea noastră la hărțuire și manipulare, atât online, cât și în viața reală.

Așadar, dacă ești un iubitor al serialelor psihologice și nu le-ai văzut până acum pe acestea 4 pe care ți le-am prezentat, nu e timpul pierdut. Organizează-ți programul și dă-le o șansă.

Comments are closed.