Știri externe

A câștigat din greșeală la Loto. Și-a uitat acasă ochelarii și a bifat chiar numerele câștigătoare

O mulțime de oameni joacă la loto în speranța că vor câștiga, dar nu toți sunt la fel de norocoși. Se pare că unii au un noroc chior și câștigă chiar atunci când se așteaptă mai puțin. Un bătrânel a câștigat peste 100 000 de lire, chiar atunci când s-a înscris în cursă cu un bilet în care nu avea mari speranțe, pentru că a bifat la nimereală numerele.

A bifat alte numere și a dat lovitura la Loto

Un bătrân din Marea Britanie a avut parte de șocul vieții sale. Bărbatul este un mare iubitor al jocurilor de noroc Loto și joacă ori de câte ori are ocazia, dar nicodată nu a câștigat. Ajuns la 80 de ani, a devenit foarte superstițios și de fiecare dată juca cu numerele lui favorite, care aveau și o însemnătate aparte.

Totul până într-o zi, când și-a uitat ochelarii acasă. A mers la agenția de bilete, iar abia acolo a realizat că nu evede bine ce numere alege. Nu a mai avut ce să facă și a mers la noroc, încercuind ce numere a apucat, pentru că nu putea vedea bine. Nu s-a gândit pe moment că ceea ce face este bine, ci chiar era extrem de dezamăgit.

”Mi-am dat seama că mi-am uitat ochelarii și am încercat să-mi aleg numerele pe care le joc de obicei, dar pur și simplu nu am putut”, a declarat Denis Fawsitt.

A presimțit că va câștiga

Bătrânelul a început să-și schimbe starea atunci când a început să presimtă că va câștiga. Când a mers acasă, i-a spus soției că ceva bun este pe cale să i se întâmple și așa a și fost.

”După ce s-a întâmplat în agenție, am avut senzația că urma să câștigăm. I-am spus lui Ann (n.r. soția), în seara aceea, că am simțit faptul că vom câștiga”, a afirmat acesta.

După extrageri, a mers la un chioșc de ziare și l-a rugat pe vânzător să-i verficie biletul. Bunicul a avut atunci parte de șocul vieții sale: biletul era câștigător! Angajatul l-a sfătuit să sune urgent pentru a confirma biletul, dar Denis nu putea crede așa ceva.

Și-a rugat fiica să mai verifice încă o dată și a rămas la fel de șocat: câștigase  116.124 de lire sterline la loteria din Regat. Cu banii aceștia și-a dorit să-și facă câteva pofte alături de soția sa, iar cu restul să-și ajute familia, copiii și nepoții.

Comments are closed.