Media

A ieșit din închisoare și s-a pocăit! Cum s-a apropiat un fost deținut celebru de Dumnezeu

Multe persoane se apropie de Dumnezeu când se află într-o situație dificilă și atunci când reușesc să iasă din ea. La fel a făcut și un bărbat celebru de la noi din țară, care a ajuns la închisoare din cauza drogurilor și a altor ilegalități. S-a pocăit acum și are o relație specială cu Dumnezeu.

Sișu s-a pocăit

Tudor Sisu, s-a apropiat foarte mult de Dumnezeu de când a ieșit din închisoare. Tânărul rebel a avut două condamnări pentru trafic și consum de droguri și a fost condamnat la patru ani de închisoare. Celebrul rapper a fost eliberat în 2013, după ce a a executat două treimi din pedeapsă.

De atunci, viața lui s-a schimbat radical. A renunțat complet la droguri și alte ilegalități și a decis să devină un alt om. A simțit că Dumnezeu a fost cel care l-a ajutat să treacă peste toate problemele, pentru că nimeni altcineva nu i-a fost atât de mult alături și a decis să se pocăiască. De atunci are o relație specială cu Dumnezeu și îi îndeamnă pe toți să facă la fel.

”Singurul lucru care te scoate mereu la liman este credința. M-am analizat! Mi-am dat seama unde e punctul în care lucrurile au luat o altă turnură. În momentul în care am schimbat ceva în viața mea, nu intenționat, pentru că probabil intervine un semn pe care ni-L trimite Dumnezeu, am aflat că atunci când faci voia ta te simți de multe ori… mic. Când faci voia Lui, te simți energizat… înălțat. Simți că nu acționezi singur. Nu am simțit în perioadele grele că am susținerea de care am nevoie. Gândul la Dumnezeu îți dă sens în viață!”, a spus Tudor Sișu la Trinitas TV.

Celebrul rapper s-a regăsit și spune că nu mai este persoana izolată și absentă de dinainte. Și-a găsit un rost în viață și susține că Dumnezeu este cheia tuturor problemelor.

Sișu ar schimba sistemul educației

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, celebrul rapper, l-a avut ca invitat pe rapperul Sișu.  Acesta a vorbit aici despre vremurile pe care le trăim și cu care nu este deloc de acord.

Artistul spune că Internetul este dăunător pentru copii, mai ales pentru educația lor. Dacă ar avea putere, ar lua măsuri și ar interzice accesul la internet mulți ani de acum.

„Primul lucru pe care l-aș face ar fi să opresc comunicarea virtuală, Internetul 20 de ani și le-aș spune elevilor așa, băi, există Internetul, știți cum funcționează, dar nu o să-l mai aveți 20 de ani. Construiți-vă o societate în care să puteți integra Internetul ca pe o unealtă, nu ca pe un zeu la care să vă închinați. Internetul, din punctul meu de vedere ortodox, e o imitație a lui Dumnezeu, o încercare de imitare a conștiinței divine”, a povestit rapperul.

Comments are closed.