Știri externe

A intrat în flăcări pentru copiii ei! Cum arată acum mama-eroină

Orice mamă își iubește mai presus de orice copiii. Nimic nu este mai puternic decât legătura dintre mamă și ființele cărora ea le-a dat viață. Se spune că un părinte face orice pentru copiii săi, ceea ce o femeie chiar a demonstrat. Ea a intrat în flăcări pentru a-și salva copiii, fără a se gândi la nimic, deși risca să-și piardă viața.

Mamă-eroină pentru șase copii

Emma Schols, mamă a șase copii din Suedia, a trecut prin clipe de groază. În timp ce toată lumea dormea, casa lor a luat foc. Din partea de jos a casei a început să vină fum, iar Emma imediat a simțit mirosul. A mers numaidecât la parter, unde flăcările deja se extinseseră.

Când a deschis ușa de la ieșire, oxigenul a intrat în casă și s-s produs o mare explozie. Emma s-a aruncat asupra băieților săi și i-a protejat ca un scut de explozie, deși simțea că spatele îi ardea complet. Ea era îmbrăcată doar în pijamale și nu se gândea că, în curând, tot corpul ei va lua foc.

Imediat, Emma i-a scos afară pe micuți și i-a încuiat, astfel încât să nu mai poată intra din nou.

Semnele de pe corp, dovada curajului

Între timp, scările au început să ardă și ajunsese focul și la etaj. Deși era riscant, Emma a urcat și nu s-a dat bătută, chiar dacă simțea cum îi ard picioarele. Fiica ei , Nellie, în vârstă de 9 ani, sărise de la etaj pentru a alerga la un vecin și a cere ajutor, în timp ce băiatul de 11 ani  a încercat să coboare o scară, astfel încât cei care au rămas să poată ieși.

Emma a observat că fiica ei cea mică lipsea, motiv pentru care a înaintat prin foc. Știa că ar putea arde de vie, dar fiica ei era cea mai importantă atunci. A reușit să salveze și ultimul copil, după care s-a prăbușit. În mintea ei, credea că poate muri liniștită, dacă toți cei mici sunt în viață.

„Dacă am născut 6 copii, voi scoate din flăcări 6 copii!”, a fost gândul eroinei pe tot parcursul incendiului.

Emma a suferit arsuri pe 93% din corp, iar medicii nu îi dădeau prea multe șanse de supraviețuire.Totuși, ea a fost o luptătoare și continuă acum să le fie alături copiilor săi, care o consideră, pe merit, o eroină.

Comments are closed.