Media

A murit Ciprian Nemeșiu. Actorul de 39 de ani s-a aruncat de la etaj

A murit actorul Ciprian Nemeșiu. Tânărul în vârstă de 39 de ani a ales să-și pună capăt zilelor și s-a aruncat de la etajul unui bloc din Capitală. Pentru el, medicii sosiți la fața locului, nu au mai putut să facă nimic și au declarat decesul.

Ciprian Nemeșiu s-a sinucis

Este doliu în lumea artiștilor și a teatrului în special după ce actorul Ciprian Nemeșiu s-a stins din viață. Vestea tragică a apărut în mediul online chiar de 8 martie, când pe rețelele de socializare au apărut mesaje de condoleanțe pentru acesta.

A murit Ciprian Nemeșiu. Actorul de 39 de ani s-a aruncat de la etaj

Ciprian Nemeșiu avea 39 de ani și a murit după ce s-a aruncat de la etajul unui bloc din sectorul 2 al Capitalei. Este vorba chiar de imobilul în care actorul locuia.

Nemeșiu era membru al Trupei Freeze şi trainer de improvizaţie în cadrul şcolii de actorie Dream&Act. A fost și economist, făcând parte din  echipa hotelului Howard Johnson Grand Plaza Hotel (actualul Sheraton) şi Ramada Plaza.

“Altă zi când rămân mut, consternat. Dumnezeu să te odihnească, Ciprian Nemesiu! Nu am vorbit noi mult, da o sa imi amintesc mereu zâmbetul tău bun și bucuria cu care am impro cook-ing-uit… cred ca eram și dator cu o bere, acu o să o dau de sufletul tău profund și neînteles la timp”, a scris cineva pe Facebook.

Actorul a avut colaborări cu majoritatea teatrelor din Capitală, dar a cochetat și cu televiziunile Brava Tv, Happy Fish şi Digi24.

A murit Ciprian Nemeșiu. Actorul de 39 de ani s-a aruncat de la etaj

La scurt după ce vestea tragică a ajuns în mediul online, pe pagina de Facebook a actorului au început să curgă mesajele de condoleanțe.

“Nu l-am cunoscut pe Ciprian, dar totuși ceva în mine s-a frânt când am citit ce s-a întâmplat! Să ai drum lin, plin de liniște și pace acolo unde ești acum, Ciprian!”, a spus o tânără.

Gestul său i-a șocat și pe cei care nu l-au cunoscut personal, dar i-au urmărit activitatea.

Comments are closed.