Media

A murit fostul soț al Elodiei Ghinescu. Polițistul avea doar 45 de ani

Elodia Ghinescu este dispărută de aproximativ 14 ani și nu se știe nimic despre ea până în acest moment. Avocata a avut parte de un sfârșit tragic, conform anchetatorilor, dar familia încă speră că se va produce o minune. Între timp, s-au mai produs și alte tragedii. Acum, a murit fostul ei soț, Ciprian Mustață, de profesie polițist.

A murit Ciprian Mustață

Fostul soț al Elodiei, de profesie agent de poliție, a fost găsit mort în casă. Ciprian Mustaţă avea doar 45 de ani și suferea de afecțiuni cardiace. Deși medicii au ajuns la fața locului, nu au mai putut face nimic pentru el și au declarat decesul. Se pare că acesta nu mai avea semne vitale când echipa de salvare a ajuns la el.

Medicii spun că bărbatul ar fi murit în urma unui infarct miocardic, însă detaliile și necropsia vor arăta care a fost cauza exactă a trecerii sale în neființă. Se știa că bărbatul avea probleme grave cu inima de ani buni, iar cauza decesului sigur au fost acestea.

Ciprian Mustaţă a fost directorul sportiv al echipei de fotbal Olimpic Cetate Râşnov şi agent şef de poliţie în Braşov și se putea lăuda cu o carieră de succes. Din 2015, bărbatul ocupa postul de director sportiv la Râșnov. Sub conducerea sa, echipa de fotbal a oraşului a reușit să facă multe performanțe. Astfel, a reușit să promoveze în Liga a 3-a.

Elodia a mai avut un soț înainte de Cioacă

Cu toții știu cine a fost avocata Elodia Ghinescu, dar puțini știu că a mai avut un soț înainte de Cristian Cioacă, cel despre care se spune că ar fi ucis-o pe aceasta. Până să se mărite cu polițistul Cristian Cioacă, ea a fost soția unui alt om al legii, Ciprian Mustață.

Cei doi au fost împreună până în anul 2002 și ar fi avut un mariaj liniștit, lipsit de probleme și certuri. Totul mergea foarte bine între ei, până când a apărut în viața Elodiei Cristian Cioacă și a dat totul peste cap. Ciprian mărturisea că a simțit că soția lui era mai rece și, în final, au decis să se despartă și Elodia s-a recăsătorit.

“Ne-am cunoscut la serviciu, eu eram poliţist, ea era stagiar. Am invitat-o la o cafea. Era o tipă foarte de treabă, deşteaptă, puteai să vorbeşti cu ea despre orice. Am stat împreună patru luni, într-o garsonieră în Braşov. Apoi am hotărât să ne căsătorim. Am făcut cununia civilă la Braşov şi nunta în localitatea de unde sunt eu. Toată această perioadă nu am avut nicio problemă.

Totul s-a schimbat după ce l-a cunoscut pe Cioacă. Am simţit o răceală din partea ei. Am plecat în Spania şi când m-am întors s-a produs inevitabilul. Şi ne-am despărţit. Am rămas buni amici”, a povestit, la un moment dat, primul sot al Elodiei.

Comments are closed.