Media

A murit Ion Petrișor, impresarul maneliștilor! Luase Covid-19 după gratii

Doliu în lumea maneliștilor! A murit Ion Petrișor, cunoscut ca fiind impresarul cântăreților de manele. Vestea tristă a fost dată chiar de către fiica sa, pe rețelele de socializare. Ion Petrișor se afla după gratii și era infectat cu noul coronavirus.

Doliu în lumea maneliștilor

Starea de sănătate a lui Ion Petrișor s-a înrăutățit rapid. Impresarul maneliștilor era după gratii și a fost transportat de urgență la spital, însă medicii nu l-au putut salva. Vestea decesului a fost dată de către fiica sa, Kristiana Rustem, care, în doar câteva luni și-a pierdut socrul, unchiul și tatăl.

De ce așa repede, tăticul meu? Dumnezeu sa te ierte! Al treilea caz de Covid în mai puțin de 6 luni! Socrul meu, unchiul meu și, acum, tata! Imposibil, dar adevărat, a scris pe Facebook Kristiana Rustem.

Vestea tristă despre Ion Petrișor a ajuns rapid la colegii lui de breaslă. Cântăreți de manele cunoscuți în România au postat, la rândul lor, mesaje de condoleanțe pentru impresarul Ion Petrișor. Printre ei și Liviu Puștiu, devastat de durere, care a spus că Petrișor i-a fost ca un tată.

Am auzit vestea urâtă despre tine, nu-mi vine să cred. Te-am iubit, te iubesc și te voi iubi toată viața ca pe tatăl meu, ai avut grijă de mine și de mulți colegi de-ai mei! Dumnezeu să te ierte, să te odihnească în pace! Ion Petrișor, nu te voi uita niciodată, ai fost aproape de familia mea și de mine, a scris Liviu Puștiu pe Facebook.

Ion Petrișor era infectat cu coronavirus și, cel mai probabil, din cauza unor complicații, corpul său a cedat. Din nefericire, acum, rudele care îl așteptau acasă se pregătesc pentru înmormântare.

Comments are closed.