Știri externe

A murit Juan Joya Borja – comediantul devenit celebru pentru râsul său molipsitor

Doliu în lumea divertismentului internațional. S-a stins din viață comediantul Juan Joya Borja, devenit celebru pentru râsul său zgomotos și molipsitor. Spaniolul în vârstă de 65 de ani era cunoscut pe plan mondial. Râsul său a ajuns peste tot.

A murit comediantul Juan Joya Borja

Presa internațională anunță decesul comediantului spaniol Juan Joya Borja. Bărbatul avea 65 de ani și a cunoscut faima grație unei filmări în care râde zgomotos. După aparițiile la televiziunea națională, Borja a devenit viral în 2014, când oamenii au început să dubleze subtitrări peste el în timp ce râdea când povestea o întâmplare.

Borja se confrunta de mai multă vreme cu probleme de sănătate. În luna martie a acestui an, el le-a mulțumit fanilor care au organizat o campanie de strângere de fonduri pentru a-i cumpăra un scuter electric de mobilitate după ce i-a fost amputat unul dintre picioare.

Cum a devenit celebru Juan Joya Borja

Borja a devenit cunoscut în anul 2007, când a fost invitat la o emisiune spaniolă de televiziune unde a povestit care au fost job-urile sale de-a lungul timpului și unde i-a fost cel mai greu. Clipul s-a viralizat în 2014.

Bărbatul spunea că a fost ajutor de bucătar și se amuza teribil, cu un râs puternic și molipsitor, cum a lăsat peste noapte, în mare, 20 de vase de paella, pentru a se curăța, iar când s-a întors dimineață, valurile le măturaseră pe toate, mai puțin una care rămăsese neatinsă. Clipul în care râde Borja a intrat  în istorie.

Din păcate, comediantul a decedat miercuri, 28 aprilie 2021. Se afla internat în spital, și se confrunta cu mai multe probleme de sănătate. Toți cunoscuții săi, dar și fanii din întreaga lume, sperau la vești bune, însă starea de sănătate a lui Borja s-a înrăutățit rapid și medicii nu au mai putut să-l țină în viață.

Comments are closed.