Știri

A murit jurnalistul Florin Condurățeanu

Jurnalistul Florin Condurățeanu a murit luni, în urma unui stop cardio-respirator.

UPDATE – Florin Condurățeanu  ar fi decedat imediat după ce a terminat de filmat niște materiale. Surse medicale afirmă că imediat după filmări ar fi fost chemată ambulanța, iar decesul s-ar fi produs la scurt timp.

Jurnalistul Florin Condurățeanu a încetat din viață luni seara, în urma unui stop cardio-respirator. Condurățeanu avea 77 de ani.

Povestea sfâşietoare a lui FLORIN CONDURĂŢEANU! Părinţii săi AU MURIT în ACELAŞI SPITAL, la distanţă de 10 LUNI!”

Florin Condurăţeanu ascunde o adevărată dramă. El a vorbit despre dispariţia părinţilor săi, care au murit în acelaşi spital, la o distanţă de 10 luni.

Florin Condurăşeanu a fost invitat la emisiunea “Agentul VIP”, pe care Cristi Brancu o moderează la Antena Stars.

El are o poveste de viaţă sfăşietoare. Mama şi tatăl său au sfârşit în acelaşi spital, la o 10 luni distanţă.

“La Fundeni mi-au murit ambii părinţi, la distanţă de zece luni. S-au iubit foarte mult. Când ţi-au murit părinţii simţi că ai fost împuşcat în aripă. Tata era conferenţiarul lui Mina Minovici. A scăpat de pe front, fratele lui a stat mult timp prizonier în Siberia.

Tata s-a îmbolnăvit de inimă şi din insuficienţa cardiacă a făcut edem pulmonar. Îşi pierdea cunoştinţa. I-am ţinut limba să nu şi-o înghită. La spital l-au îngrijit teribil, dar a doua zi, când m-am dus să-l vizitez făcuse stop cardiac. Eram în primul an de facultate.

Mama mea, care avea o funcţie importantă pe linie economică la Fundeni, a făcut, de la tensiune, un atac cerebral stând de vorbă cu mine. Vorbeam cu ea şi vedeam cu îî împietreşte gura.

Am chemat salvarea şi m-am dus la spital. A stat şase zile în comă. Au murit amândoi acolo. Eu i-am luat de acolo”, a dezvăluit Florin Condurăţeanu.

“Mama l-a iubit enorm pe tata. Când s-a îmbolnăvit de inimă îi lega şi şireturile. Deodată s-a trezit fără el şi a murit la zece luni distanţă”, a adăugat Florin Condurăţeanu.

“De 15 ani nu i-am mai visat niciodată…”
, a încheiat el. (D.A.)

Florin Condurăţeanu este un cunoscut telespectatorilor graţie numeroaselor sale apariţii pe micile ecrane.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.