Știri

A murit Loredana Alexandrescu. Zi de doliu în teatrul românesc

Este doliu în lumea teatrului românesc după ce actrița Loredana Alexandrescu s-a stins din viață. Visele ei s-au frânt la doar 68 de ani. Anunțul cu privire la trecerea ei în neființă a fost făcut public de către conducerea Teatrului Clasic Ioan Slavici din Arad.

S-a stins Loredana Alexandrescu

Loredana Alexandrescu era cunoscută pentru sutele de roluri la teatrele din Giurgiu, Reșița și Ploiești. În ultimii ani din viață a făcut parte din Trupa Marionete din Arad.

Actrița s-a născut la 16 februarie 1953, la Reșița și a urmat cursurile Secției de Artă teatrală și cinematografică a Universității Ecologice din Capitală.

S-a stins la doar 53 de ani, dar a lăsat în urmă o carieră impresionantă.

Zeci de mesaje de condoleanțe au curs după anunțul decesului. Colegii ei deplâng această pierdere.

Lore, încă nu îmi vine să cred că ai pierdut lupta cu viață! Nu îmi vine să cred că tu nu vei mai fi acolo, pe scena atunci când voi merge cu Andrada la Teatru de Păpuși, fară tine scena e pustie,tu ai fost cea care ne-ai adus pentru prima dată acolo, tu ai fost cea care ne-a insuflat dragul de Teatru de Păpuși și îți mulțumesc din suflet pentru asta. Aș fi vrut să fii de fiecare dată acolo când noi venim, dar din păcate Dumnezeu a avut alte planuri cu tine, El nu ia în Cer decât oamenii buni, oamenii calzi și veseli, așa cum ai fost tu mereu.

Loredana Alexandrescu a debutat la Teatrul „Ion Vasilescu” din Giurgiu și a lucrat după la Teatrul „Toma Caragiu” din Ploiești și la Teatrul de Stat din Reșița.

Din păcate, actrița s-a stins la 53 de ani și a lăsat un gol în lumea teatrului pe care a iubit-o atât de mult.

În urmă cu câteva zile, o altă veste tristă a zdruncinat teatrul românesc. Actorul Ciprian Nemeșiu s-a stins din viață după ce s-a aruncat de la etaj. Nimeni nu știe de ce a recurs tânărul la acest gest extrem.

Comments are closed.