Știri

A murit mama premierului Florin Cîțu. Suferea de o boală incurabilă

Mama premierului Florin Cîțu s-a stins din viață astăzi, după o suferință lungă. Femeia suferea de o boală incurabilă.

Mama lui Florin Cîțu era grav bolnavă

Vestea tristă a fost dată de Adrian Ursu în emisiunea Exces de putere. Acesta a dat și câteva detalii despre situația în care se afla mama premierului Cîțu. Elena Cîțu suferea de o boală grea care în ultimele săptămâni a măcinat-o cumplit.

“O veste cumplită primită în urmă cu puțină vreme de către premierul Florin Cîțu: mama domniei sale, din păcate, s-a stins din viață, astăzi, după o suferință cumplită și lungă, o luptă pe care a dus-o în aceste săptămâni discret, așa cum vrea, de altfel, familia premierului Florin Cîțu să fie și ceea ce se va întâmpla de acum încolo când se vor săvârși toate cele lumești, tot ritualul care se cuvine într-o astfel de întămplare nefericită în orice familei. Condoleanțe, Dumnezeu să o odihnească în pace. Zilele următoare vor fi extrem de delicate pentru toți membrii familiei premierului Cîțu”, a spus Adrian Ursu.

Florin Cîțu s-a născut în localitatea Tulei, județul Vâlcea, loc în care merge cu drag ori de câte ori are ocazia. Nu cu mult timp în urmă tatăl lui a dezvăluit că deși își vizitează rar familia, Florin Cîțu este foarte atașat de locurile natale.

Tatăl său a mai ținut să precizeze că nu și-a dorit ca fiul lui să ajungă în funcția de premier al României, deoarece aceasta implică multe responsabilități și timp petrecut departe de familie.

”Vă spun sincer, eu nu îmi doream să fie premier. E și așa tare greu, îl văd rar, are multe responsabilități (…) Vine pe aici mereu, plimbă câinele prin pădure, normal că ține la locurile astea”, a povestit Vasile Cîțu pentru un post de televiziune.

Comments are closed.