Media

A murit Mihai Leder. Era corespondent Antena 1 și Antena 3

Zi de doliu în presa din România. S-a stins din viață Mihai Leder, corespondent Antena 1 și Antena 3 în Bistrița. Leder era jurnalist de mai bine de 20 de ani și a murit la doar 58 de ani. Era internat la Spitalul Județean din Bistrița.

Doliu în presa din România

Este o zi tristă pentru presa din România după ce unul dintre jurnaliștii vechi s-a stins din viață la doar 58 de ani. Este vorba despre Mihai Leder care a făcut un edem pulmonar săptămâna trecută. Era internat pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Bistrița, unde astăzi a decedat.

A murit Mihai Leder. Era corespondent Antena 1 și Antena 3

Mihai Leder a lăsat în urmă mai bine de 20 de ani de presă. S-a stins din viață în ziua în care este sărbătorită Ziua Internațională a Libertății Presei și implicit a oamenilor din acest domeniu de activitate.

Azi, de Ziua Libertății Presei, media bistrițeană a pierdut unul din cei mai longevivi jurnaliști, Mihai Leder, corespondent Antena 1 și Antena 3.
Cu regret, transmit sincere condoleanțe familiei și multă putere pentru a depăși tragicul eveniment, a scris pe Facebook Stelian Dolha.

Leder era corespondent pentru Bistrița-Năsăud la Antena 1 încă din 2000, iar din 2005 lucra și pentru Antena 3.

Colegii lui sunt înmărmuriți. Nimic nu avea să prevestească acest sfârșit trafic și prematur.

Azi, taman de ziua presei, aflu că Mișu nu mai e printre noi… De azi, suntem mai săraci ca presă locală. Mișu a fost mereu altfel, arțăgos, tranșant, enervant de multe ori, dar neobosit. Nu știu cu cine nu te-ai certat, Mișule, dar sigur după aceea ai și râs cu persoana respectivă, iar azi te plângem și te regretăm. Dumnezeu să aibă grijă de tine! Condoleanțe familiei!, a scris pe Facebook jurnalista Tina Dumitrescu.

Mihai Leder era cunoscut ca un profesionist desăvârșit și un jurnalist căruia nu îi este teamă să spună ce gândește.

Comments are closed.