Știri

A murit Nea’ Sandu, îndrăgitul bunic din video-urile lui Mircea Bravo

Nea’ Sandu, bătrânelul simpatic care apărea în videoclipurile lui Mircea Bravo, în rolul de bunic, s-a stins din viață. Vestea tristă a fost dată chiar de către Mircea,  care l-a îndrăgit enorm pe Nea’ Sandu, pe numele său real Alexandru Moldovan.

Nea’ Sandu s-a stins la vârsta de 80 de ani

O veste extrem de tristă pentru toți cei care îl urmăresc pe Mircea Bravo și care îi cunosc pe tanti Lenuța și pe Nea’ Sandu. Cei doi interpretează pe Youtube rolul bunicilor tânărului vlogger. Întreaga echipă a proiectului Mircea Bravo, dar și toți cei care au cunoscut familia Moldovan, formată din Lenuța și Alexandru Moldovan sunt îndoliați.

A murit Nea’ Sandu, îndrăgitul bunic din video-urile lui Mircea Bravo

Este o pierdere enormă mai ales pentru că Nea’ Sandu era un om bun, cald și extrem de îndrăgit. Apărea deseori în clipurile lui Mircea Bravo, în rolul de bunic certat de soția veșnic cicălitoare.

Din păcate, Nea Sandu s-a stins din viață miercuri seară, 10 martie, la vârsta de 80 de ani.

„DRUM LIN, DOMNU’ SANDU! Ne pare rău să vă anunțăm că domnul Sandu a murit aseară la vârsta de 80 de ani. Tot timpul era pus pe glume și credem că și-ar dori și acum să fim veseli și să ne bucurăm de clipurile în care a jucat. Odihnească-se în pace!”, a scris Mircea Bravo.

Bunicul și bunica din Chinteni au devenit adevărate vedete în România, datorită carismei, graiului specific ardelenesc, dar și felului lor simplu și frumos de a fi.

Ultimul video în care a apărut Nea Sandu

În ultimul video în care a apărut, Nea Sandu era din nou pus pe șotii, spre disperarea bunicii Lenuța care îl cicălea într-una.

Imediat după ce Mircea Bravo a dat trista veste în mediul online, fanii au reacționat cu zeci de mesaje de condoleanțe. Mulți nu l-au cunoscut personal pe Nea’ Sandu, dar l-au îndrăgit din video-urile în care a apărut alături de soția sa, tanti Lenuța, în rolul de bunici ai lui Mircea Bravo.

„De astăzi, Valea Chintăului, din județul Cluj, este mult mai săracă. Nu era dată să trec prin Chinteni și să nu le trec pragul casei, să povestim de-ale noastre (cu domnu’ Sandu și tanti Lenuța). Odihnă veșnică, nea’ Sandu, și multă putere, tanti Lenuța!” a scris pe Facebook un tânăr.

Comments are closed.