Știri externe

A murit Paul Ritter. Actorul era cunoscut pentru rolurile din Cernobîl și Harry Potter

S-a stins actorul Paul Ritter, unul dintre cei mai îndrăgiți actori ai lumii. Era cunoscut mai ales pentru rolurile din Cernobîl și Harry Potter. Anunțul decesului său a fost făcut de către agentul lui Ritter.

Doliu în lumea filmului. A murit Paul Ritter

Fanii Harry Potter și Cernobîl – miniseria produsă de HBO au suferit o pierdere importantă. Paul Ritter, cunoscut pentru rolul vrăjitorului Eldred Worple s-a stins din viață la doar 54 de ani. Actorul suferea de o tumoră cerebrală.

Într-o declarație pentru The Guardian, agentul său a declarat că Ritter a murit acasă, în sânul familiei sale.

Paul a fost un actor cu un talent excepţional care a jucat o varietate enormă de roluri pe scenă şi pe ecran cu o pricepere extraordinară. Era extrem de inteligent, amabil şi foarte amuzant. Ne va lipsi enorm, a declarat agentul său.

Actorul s-a stins în sânul familiei care i-a fost alături necondiționat. Paul Ritter era căsătorit și avea doi fii.  De-a lungul carierei sale, Paul Ritter a apărut în numeroase filme. Robert Popper, creatorul sitcom-ului pentru care Ritter este cel mai bine cunoscut, a declarat că este devastat de durere.

Devastat de această veste teribil de tristă. Paul era o ființă umană minunată, minunată. Amabil, amuzant, foarte grijuliu și cel mai mare actor cu care am lucrat vreodată, a declarat Robert Popper.

Paul Ritter- carieră impresionantă

Paul Ritter a fost nominalizat pentru un premiu Oliver în 2006, grație interpretării sale din Coram Boy și pentru un premiu Tony, grație rolului din 2009 în Norman Conquests.

Actorul va apărea în retrospectiva aniversării cu numărul 10 a Friday Night Dinner, care va fi difuzată pe Channel 4 în cursul acestui an.

Ritter a apărut și în miniseria Cernobîl de pe HBO, în rolul tovarășului Diatlov. A jucat pentru National Theatre în spectacole precum „The Royal Hunt of the Sun”, „All My Sons”, „Coram Boy”, „The Hot-House”, „The Curious Incident of the Dog in the Night- time”.

Pentru Royal Shakespeare Company, a avut roluri în „Troilus and Cressida” şi „The White Devil”.

Comments are closed.