Știri externe

A murit rapperul DMX. Era conectat la aparate, după ce suferise un infarct

Inima rapperului DMX a cedat. Artistul era internat într-un spital din NewYork după ce suferise un atac de cord. Din păcate, o veste tragică pentru lumea rapp-ului.

A murit rapperul DMX

DMX s-a stins pe patul de spital unde era internat în urma unui atac de cord. El era conectat la aparate și avea o activitate cerebrală mică. Agentul său a dat vestea tristă, tot el fiind și cel care a anunțat decesul artistului.

Artistul a murit la o săptămână de la atacul de cord, avea 50 de ani și era cunoscut pentru problemele cu substanțele interzise, dar nu se știe dacă acestea i-au provocat infarctul.

Rapperul și actorul DXM, pe numele lui real Earl Simmons, a murit vineri la spitalul White Plains din New York. Familia sa a confirmat informația pentru publicația PEOPLE.

Earl a fost un războinic care a luptat până la capăt. El și-a iubit familia din toată inima și prețuim timpul petrecut cu el. Muzica lui Earl a inspirat nenumărați fani din întreaga lume, iar moștenirea sa iconică va trăi pentru totdeauna. Apreciem toată dragostea și sprijinul din acest moment incredibil de dificil. Vă rugăm să ne respectați confidențialitatea, întrucât ne întristează pierderea fratelui, tatălui, unchiului și a omului pe care lumea îl cunoștea ca DMX, a transmis familia.

De asemenea, apropiații lui DXM au spus că vor reveni cu informații legate de slujba de pomenire, imediat după ce toate detaliile vor fi puse la punct.

DXM a suferit un stop cardiorespirator catastrofal

Conducerea spitalului care l-a îngrijit pe DXM în ultimele zile din viață și-a exprimat regretul și condoleanțele pentru această pierdere. Medicii au spus că artistul a suferit un stop cardiorespirator catastrofal.

DXM a lansat cinci albume No 1 în SUA, cu hit-uri hip-hop precum Party Up, What s my name și Give it to ya. De-a lungul carierei a avut colaborări cu artiști internaționali precum Jay-Z, Ja Rule și Eve.

Comments are closed.