Media

A murit unul dintre cei mai cunoscuți MC! Artistul avea doar 23 de ani

Lumea internațională a artiștilor a fost lovită de încă o tragedie. La doar 23 de ani, tânărul MC Kevin a murit, după ce a căzut de la etajul 5 al hotelului în care se afla. Celebrul artist se căsătorise în urmă cu doar două săptămâni, iar familia lui este în stare de șoc și nu își poate explica ce s-a întâmplat cu el.

MC Kevin a murit la 23 de ani

MC Kevin a fost un MC în vârstă de 23 de ani. El a murit duminică, după ce a căzut de la balconul unui hotel. Tânărul cântăreț se afla într-un hotel din Barra da Tijuca, un cartier select din Brazilia. Când au ajuns medicii, MC Kevin încă respira, dar șansele ca el să supraviețuiască nu mai existau. Din cauza rănilor grave, organismul a cedat. El a fost transportat de urgență la spital, unde a fost constatat și decesul.

Tragedia morții a venit la doar două săptămâni după ce artistul se căsătorise pe o plajă din Mexic, unde a avut parte de o nuntă de vis. Presa internațională a dezvăluit faptul că soția artistului era Deolane Bezerra și este o avocată specializată în criminalistică. Ea a publicat mai multe imagini de la fericitul eveniment, însoțite de un mesaj extrem de emoționant pe Instagram, prin care a mărturisit că soțul ei va rămâne mereu în sufletul ei, drept cea mai mare iubire pe care a avut-o vreodată.

„Ești și vei fi mereu iubirea vieții mele, cea mai frumoasă iubire pe care am avut-o, omul care m-a iubit și m-a admirat cel mai mult! Mergi cu Dumnezeu, băiete, te voi iubi mereu!!!’”, a scris Deolane Bezerra.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Deolane Bezerra (@dra.deolanebezerra)

Poliția cercetează acum moartea artistului, despre care nu s-au făcut prea multe declarații până în acest moment.

Cine a fost MC Kevin

MC Kevin avea 8,6 milioane de fani și a devenit celebru încă de la vârsta de 13 ani, când a lansat prima piesă. Hit-ul său „Cavalo de Troia”, cunoscut în limba engleză sub denumirea de „Trojan Horse”, din 2019 i-a adus mare succes, fiind apreciat de milioane de oameni.

Stilul său muzical pe care l-a abordat de-a lungul carierei a fost „funk paulista”. Versurile sale aveau mai mereu ca temă banii, motocicletele, mașinile și femeile. MC Kevin a avut mai multe probleme cu legea. El a fost acuzat de calomnie și incitare la violență, după ce, la începutul anului 2021, a înjurat oamenii legii și a publicat mai multe filmulețe în acest sens. De altfel, el a avut coronavirus și nu a respectat carantina, ci se plimba fără probleme, motiv pentru care a fost denunțat de vecini.

El consuma și droguri. În aul 2019, artistul a fost arestat la un hotel din orașul Belo Horizonte, pentru consum de droguri.

Comments are closed.