Media

A născut Gabriela Prisacariu! Dani Oțil este în culmea fericirii

Este vestea momentului în showbiz-ul românesc. A născut Gabriela Prisacariu. Soția lui Dani Oțil a adus pe lume un băiețel sănătos și a primit nota 10 la naștere. Ieri Dani Oțil spunea printr-o postare pe Instagram că așteaptă cu nerăbdare să vină pe lume bebelușul care da, chiar s-a lăsat așteptat.

A născut Gabriela Prisacariu

Fotomodelul a postat pe Instagram o poză cu bebelușul. Este o zi memorabilă pentru familia Oțil. Soția matinalului de la Super Neața a adus pe lume primul copil al familiei. Bebelușul Oțil a venit pe lume după ce s-a lăsat așteptat o vreme bună.

Cu o zi în urmă, Dani Oțil a postat o poză cu el și soția lui, la care a adăugat o descriere în care a lăsat să se înțeleagă că bebelușul le-a întins răbdarea la maximum.

Când ai chiriaș în garsonieră și încerci să îi spui delicat să se mute.., spunea Dani Oțil.

Ei bine, a venit ziua cea mare și Gabriela a adus pe lume un băiețel sănătos. Proaspăta mămică a spus că s-a topit la vederea lui, și a postat pentru fanii de pe rețelele de socializare, care așteptau emoționați, o poză în care ține în brațe nou-născutul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gabriela Oțil 🙈🙊💃🐒 (@gabriela.prisacariuotil)

Nu este nimic mai frumos pentru o mamă decât să-și tină copilul în brațe după nouă luni în care a trecut prin tot felul de schimbări ale corpului, dar și schimbări emoționale.

Gabriela și Dani Oțil, emoții mari în așteptarea venirii pe lume a bebelușului

A fost o săptămână grea pentru Gabriela, dar și pentru soțul ei care a avut mari emoții în așteptarea bebelușului. Dani a și spus că stă cu telefonul deschis în timpul emisiunii zilnice Super Neața, pentru că se așteaptă ca soția lui să sune în orice moment și să anunțe că se apropie momentul.

A născut Gabriela Prisacariu! Dani Oțil este în culmea fericirii

Anul 2021 a fost unul cu multe evenimente frumoase pentru prezentatorul tv și iubita lui fotomodel. Gabriela și Dani s-au căsătorit civil și iată că acum au devenit și părinți. Gabriela este la prima sarcină, iar Dani a devenit tată la 41 de ani.

Comments are closed.