Știri

A plecat dintre noi marele actor Cornel Nicoară! Moartea acestuia este una suspectă

Ultima perioadă a fost una extrem de grea pentru români, pentru că au pierdut o mulțime de oameni importanți pentru această țară. Lumea teatrului românesc este din nou îndoliată. Actorul Cornel Nicoară, fostul director al Teatrului Tineretului din Piatra-Neamț, a încetat din viață în această dimineață.

A plecat dintre noi un mare actor

Actorul Cornel Nicoară a murit în această dimineață, la doar o zi după ce a împlinit venerabila Fostul director al Teatrului Tineretului din Piatra-Neamț a fost găsit decedat joi dimineaţă, în apartamentul său. Anchetatorii susțin că moartea este una suspectă, având în vedere faptul că acesta a fost găsit de către pompieri.

Se pare că cineva a sunat după ajutor, după ce din apartamentul actorului a început să iasă fum. După ce au ajuns la fața locului, specialiștii au constatat că Nicoară se afla înăuntru, dar era deja decedat și nu flăcările i-au provocat moartea directorului Teatrului de Tineret din Piatra Neamț

Din primele informații, incendiul a izbucnit din cauza unei candele lăsate nesupravegheată. Focul ardea mocnit într-un dulap când au ajuns la fața locului pompierii, iar actorul zăcea fără suflare în pat.

Precizăm faptul că persoana nu a decedat din cauza incendiului, aceasta fiind declarată decedată în cursul acestei dimineți, de către un echipaj SAJ”, au transmis pompierii.

Conform celor care îl cunoșteau, fostul director al Teatrului Tineretului din Piatra Neamț suferea de mai multe boli cronice. Trupul neînsuflețit a fost dus la IML pentru autopsie, în urma căreia se va stabili cauza exactă a decesului. Anchetatorii spun, din primele informații, că acesta s-ar fi putut simți rău, motiv pentru care a aprins o candelă din disperarea în care se afla. Între timp, ar fi putut deceda și lumânarea a rămas nesupravegheată, ceea ce a dus la incendiu. A fost deschisă o anchetă și se va stabili exact cum s-a ajuns în această situație.

Comments are closed.