Știri

Accident aviatic lângă București! Au fost identificate două victime

Un accident aviatic a avut loc în urmă cu puțin timp în afara Capitalei. Din primele informații, un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în Chitila și mai multe echipaje de salvare s-au deplasat la fața locului de urgență.

Avion prăbușit la București

În apropiere de București s-a prăbușit un avion de dimensiuni mici. Din primele informații, se pare că era un avion privat, în care se aflau doar doi pasageri, respectiv doi bărbați de 72 și 38 de ani, care vor fi duși la Spitalul Floreasca cu un elicopter SMURD și o ambulanță. Nu se cunoaște momentan cauza accidentului.

La fața locului intervin trei autospeciale de stingere, trei SMURD și o descarcerare. Din fericire, nu s-a produs o explozie sau un incendiu în urma accidentului, iar pacienții erau în stare bună, conștienți și cooperanți. Aceștia au primit asistență medicală la fața locului și nu au suferit răni grave.

„Avion de mici dimensiuni prăbușit pe rază localității Chitila, pe un câmp. Intervin 3 autospeciale de stingere,  3 smurd, 1 descarcerare.

Elicopterul SMURD a aterizat în zona accidentului și a identificat 2 persoane rănite, conștiente. În urmă evenimentului nu s-a produs un incendiu. Din primele informații rezultă că este un avion privat. O victima preluată de ambulanță SMURD și una de elicopter SMURD”, a transmis ISU.

Comments are closed.