Știri externe

Accident cu 100 de mașini implicate, în Texas

Pe o șosea înghețată din Texas a avut loc un accident cu 100 de mașini implicate. Deja de aproape 10 ore, salvatorii sunt la locul impactului pentru a identifica eventuale victime. La acest moment, autoritățile au anunțat că există 5 morți și zeci de răniţi.

Accidentul în lanț a avut loc din cauza condițiilor de ploaie îngheţată şi lapoviță. Fort Worth, Texas se află sub o recomandare de vreme de iarnă, potrivit Serviciului Naţional de Meteorologie.

Cel puțin 5 morți în accidentul cu 100 de mașini

Autoritățile au anunțat că autostrada este închisă, astfel pompierilor nu le rămâne de făcut decât să analizeze mașină cu mașină pentru a vedea dacă găsesc persoane blocate.

Este cel mai grav dintre multiple accidente din Texas care au fost cauzate de vremea rea. Locul accidentului se întinde pe 1,5 mile de-a lungul autostrăzii. Autoritățile îl descriu ca pe un „incident în masă”. Include mașini blocate sub roți și camioane.

Purtătorul de cuvânt al Departamentului de pompieri din Fort Worth Fire, Mike Drivdahl, a spus că autorităţile au verificat fiecare maşină pentru a oferi ajutor medical după “un incident în masă” în care au fost implicate zeci de tractoare-remorci şi alte vehicule au oprit traficul pe autostrada 35 în ambele direcţii, conform NBC.

Autostrada va fi închisă toată “pentru a înlătura fiecare vehicul”, a completat. 

Treizeci şi şase de persoane au fost transportate la spitale cu diferite grade de răni, conform informațiilor din presa americană.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.