Știri

Accident extrem de grav la Constanţa. 10 persoane implicate, o femeie a murit. Trei victime sunt copii

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 3, în zona loc. Băneasa, jud. Constanța, conducătorul unui autoturism nu a adaptat viteza pe carosabilul umed și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula din sens opus. În urma impactului au rezultat 3 victime, dintre care o persoană este resuscitată, fiind solicitat și un elicopter SMURD în ajutorul său. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers.

Potrivit ISU Constanţa, în accident au fost implicate în total zece persoane, dintre care: 7 adulţi (cinci bărbaţi şi două femei) şi 3 minori. O femeie a fost supusă manevrelor de resuscitate, însă ulterior a fost declarat decesul. Echipajul SMURD Smurd Cernavodă transportă la spital doi minori cu un adult (conştienţi), SMURD Medgidia – doi adulţi (conştienţi), iar elicopterul SMURD – un minor (conştient). Celelalte 3 persoane adulte (conştiente) sunt transporatate la spital cu 3 ambulanţe SAJ, scrie G4Media.

Un accident grav s-a produs sâmbătă în județul Constanța. Cel puțin șapte persoane sunt rănite după ce două mașini s-au lovit violent.

Potrivit ISU Constanța, accidentul în care au fost implicate două mașini s-a produs pe DN3, la ieșirea din localitatea Băneasa spre Ostrov. Nouă persoane sunt implicate și, potrivit primelor informații, una dintre acestea este inconștientă.

Salvatorii îi fac persoanei manevre de resuscitare și, în paralel, acordă ajutor medical celor șase adulți care au suferit politraumatisme. În mașini se aflau și doi copii care sunt evaluați de cadrele medicale, notează presa locală.

La fața locului se află salvatori din Medgidia, Băneasa și Cernavodă cu mai multe ambulanțe și autospeciale ale pompierilor. În zonă a ajuns și elicopterul SMURD.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.