Știri

Accident în Pipera. Femeie călcată pe trecere de o mașină a Ambasadei SUA

Un accident destul de grav a avut loc în această seară în Pipera. O femeie a fost călcată pe trecerea de pietoni chiar de o mașină a Ambasadei Statelor Unite ale Americii și a fost transferată de urgență la spital pentru a primi îngrijiri de specialitate.

Accident în Nordul Capitalei

O mașină a Ambasadei SUA a accidentat o persoană pe bulevardul Pipera, din nordul capitalei. Din primele informații, se pare că aceasta traversa chiar pe trecerea de pietoni. Victima a fost o femeie de 42 de ani, care a avut nevoie de îngrijiri medicale. Ulterior, ea a fost transportată la spital pentru mai multe investigații, dar este conștientă și starea ei de sănătate era stabilă.

La volanul mașinii care a produs accidentul se afla o femeie de 32 de ani, vice-consul în cadrul misiunii diplomatice americane la București. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Ambasada SUA a confirmat cele întâmplate, dar nu a dat prea multe detalii despre accident, pentru că poliția încă face cercetări pentru a se stabili cauza exactă.

„Ambasada SUA poate confirma faptul că un autovehicul condus de un angajat al Ambasadei a fost implicat într-un accident rutier în zona Pipera. La acest moment, informațiile sunt în curs de actualizare, ar fi prematur să comentăm”, transmite biroul de presă al Ambasadei SUA.

Imediat după accident au ajuns la fața locului mai mulți polițiști, precum și un echipaj de prim-ajutor pentru pietonul rănit. În prezent, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov efectuează cercetări, pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun. Cel mai probabil, femeia de la volan conducea mult prea repede și nu a observat că pe trecere este cineva, așa că a fost imposibil să reducă viteza și să mai evite.

Comments are closed.