Știri

Accident mortal pe trecerea de pietoni. O victimă a fost spulberată chiar într-o parcare

Tot mai multe accidente grave au loc la noi în țară. Viteza și neatenția ucid, iar asta o simt pe pielea lor o mulțime de oameni din România. Anunțăm acum că o femeie a fost călcată într-o parcare de către o șoferiță de 71 de ani, în timp ce un bărbat a fost ucis chiar pe trecerea de pietoni în Iași.

Accident mortal în Iași

Un bărbat de 58 de ani din Iași a avut parte de un sfârșit extrem de tragic chiar pe trecerea de pietoni. Acesta traversa regulamentar, când a fost spulberat de un șofer extrem de grăbit, care nu i-a acordat prioritate, deși semaforul era galben intermitent, ceea ce însemna că pietonii puteau traversa.

Pietonul s-a asigurat, după care a traversat. Nu a apucat să vadă mașina, pentru că aceasta a venit mult prea tare. Conform primelor informații, șoferul de doar 19 ani circula cu o viteză mai mare de 100 km/h. Martorii care au văzut accidentul au recunoscut că circula cu o viteză nebunească.

Tânărul era începător și nu a adaptat viteza la regulile drumului. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest și rezultatul a fost unul negativ, semn că nu a consumat alcool în timp ce șofa.

„Tânărul în vârstă de 19 ani a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt”, a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt IPJ Iași.

oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. A fost deschisă o anchetă pentru a se stabili cauza exactă a accidentului.

Femeie lovită în parcare

Un alt accident ciudat a avut loc în Sighișoara. O femeie în vârstă de 45 de ani a fost călcată de către o șoferiță de 71 de ani atunci când aceasta voia să iasă din parcare cu spatele.

Se pare că femeia nu s-a asigurat în totalitate și a lovit-o pe cealaltă, de 45 de ani. chiar în dreptul mașinii. Pietonul a fost accidentat și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Femeia de la volan a fost testată pentru alcool, dar rezultatul a fost negativ. Ea a provocat și cauze materiale, pentru că a mai lovit alte două mașini.

Comments are closed.