Știri

Accident mortal! Șoferița avea o alcoolemie de 3 la mie

Tot mai multe tragedii au loc pe șoselele de la noi din țară în ultima perioadă. O șoferiță a provocat un accident mortal și a dovedit că inconștiența se plătește cu viața unui om nevinovat. Femeia avea o alcoolemie de 3 la mie în momentul în care a avut loc impactul.

Șoferiță beată la volan

Inconștiența unei femei a dus la moartea unui om nevinovat. O șoferiță de 51 de ani a ajuns, marți seara, în arestul poliției, după ce sâmbăta trecută a provocat un accident mortal aproape de Parlamentul României. Șoferul ucis nu a avut nicio vină, conform polițiștilor.

Șoferița a lovit din plin o mașină care se afla la semafor și mai avea doar câteva secunde până când putea să își continue drumul. Șoferul, un bărbat de 58 de ani, a fost zdrobit pur și simplu în urma loviturii, iar femeia care a provocat accidentul a fost în stare bună din punct de vedere fizic. Alte două persoane au mai fost rănite din cauza acestei femei.

Alcoolemie de peste 3 la mie

Ca după orice accident, au venit la fața locului echipajele de poliție și salvatorii, care au constatat decesul și au recurs la toate demersurile necesare. Femeia care a provocat accidentul a fost testată cu aparatul etilotest. După prima testare, oamenii legii susțin că ar fi ieșit o alcoolemie de 0,99 la mie.

A fost apoi dusă la testarea la sânge, iar rezultatele sosite ulterior au șocat pe toată lumea: probele ar fi indicat valori cu mult peste 2 la mie, ceea ce îi face pe anchetatori să bănuiască faptul că în momentul în care a provocat accidentul, alcoolemia ar fi putut depăși 3 la mie. Astfel, ea nu ar fi pierdut controlul doar din cauza drumului alunecos și pentru că nu a adaptat viteza la condițiile de drum, ci din cauza alcoolului nu ar mai fi putut controla ce face.

Comments are closed.