Știri

Accident rutier cumplit în Bihor. Un TIR și o mașină mică s-au ciocnit frontal

Un accident rutier grav soldat cu pierderea a două vieți omenești s-a petrecut miercuri dimineață în județul Bihor. Un tir și un autoturism s-au ciocnit frontal, iar în urma impactului pasagerii din mașina mică au rămas încarcerați.

Accident rutier cumplit în Bihor

Două persoane au rămas încarcerate în urma unui accident rutier cumplit petrecut în dimineața zilei de 24 august. O mașină mică a intrat sub un tir, iar impactul a fost devastator. La fața locului au fost solicitați polițiștii, pompierii, un echipaj de pe Ambulanță și mai multe echipaje Smurd.

Accidentul s-a petrecut pe raza localității Aușeu. Cele două persoane aflate în autoturism au rămas încarcerate și au fost găsite de către salvatori în stop cardio-respirator.

Accident rutier cumplit în Bihor. Un TIR și o mașină mică s-au ciocnit frontal


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bihor, la fața locului au intervenit trei echipaje de pompieri militari din cadrul Staţiei Aleşd, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru cu apă şi spumă cu modul de descarcerare şi cu ambulanţa SMURD a subunităţii. Totodată s-au prezentat la locul accidentului un echipaj de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, elicopterul SMURD şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă.

Două vieți omenești frânte într-o clipită

Imediat după ce pompierii au scos din mașină persoanele încarcerate, personalul medical a început manevrele de resuscitare la fața locului. Din nefericire, în ciuda eforturilor medicilor, cei doi nu au putut fi salvați. Este vorba despre o femeie și un bărbat.

Accident rutier cumplit în Bihor. Un TIR și o mașină mică s-au ciocnit frontal

Timp de zece minute, în zonă, traficul rutier a fost întrerupt pe ambele sensuri, timp în care au intervenit autoritățile și au fost efectuate măsurători pe carosabil.

Comments are closed.