Știri

Accident rutier grav pe Autostrada Soarelui. Au fost implicați doi adulți și doi copii

Un accident rutier grav s-a petrecut în urmă cu puţin timp, pe Autostrada A2 București-Constanța, la Km 200- 203, în zona localității Murfatlar din județul Constanța. În evenimentul rutier au fost implicate patru persoane: doi adulți și doi copii.

Accident rutier grav pe Autostrada Soarelui

Potrivit primelor informații, patru persoane au fost rănite în accident, doi adulți și doi copii care au rămas încarcerați. La faţa locului salvatorii au intervenit cu o autospecială de stingere, un SMURD B şi două ambulanţe SAJ Constanţa.

Din fericire, toate cele patru victime sunt conștiente și cooperează, aflându-se în afara oricărui pericol. Cei patru au fost transportați la spitalul Județean Constanța pentru investigații suplimentare.

Accident rutier grav pe Autostrada Soarelui. Au fost implicați doi adulți și doi copii

Mașina în care aceștia se aflau a părăsit autostrada A2, a rupt parapetul de protecție și s-a răsturnat pe câmp. Pasagerii au scăpat cu viață ca prin minune.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Victimele accidentului de pe A2 au scăpat ca prin minune

Până la acest moment nu se cunosc cauzele producerii accidentului rutier din dimineața zilei de joi, 5 mai, pe Autostrada A2, în zona localității Murfatlar din județul Constanța. În autoturismul care a ieșit de pe carosabil, a lovit un parapet și s-a răsturnat pe câmp se aflau doi adulți și doi copii. Deși au fost încarcerați, toți erau conștienți și fără răni care să le pună viața în pericol.

Conform datelor oferite de Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa, în mașină se aflau un bărbat de 42 de ani care a suferit un traumatism cranian şi unul la picioare, o femeie de 40 de ani care a fost diagnosticată cu traumatism de bazin şi traumatism cranian.

De asemenea, în autoturismul care s-a răsturnat pe A2 se mai aflau un băiat de 16 ani şi un copil de patru ani care au suferit traumatisme craniene.

Toți patru au fost transportați la Spitalul Județean Constanța pentru investigații suplimentare.

Comments are closed.