Știri

Accident rutier tragic în Vrancea! Trei tineri și-au pierdut pe loc viața

în ultima perioadă, tot mai multe accidente grave au avut loc în țara noastră și mulți tineri și-au pierdut viața din cauza. Un grav accident de circulație a avut loc noaptea trecută în localitatea Boghești din județul Vrancea. Trei tineri și-au pierdut viața pe loc, după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit cu putere de un copac aflat pe marginea drumului.

Accident mortal în Vrancea

Trei tineri cu vârste între 14 și 19 ani au murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un accident de mașină violent. Accidentul grav s-a produs după ce mașina în care se aflau a intrat în coliziune cu un copac,

Din primele informații oferite de autoritățile ajunse la fața locului, conducătorul autoturismului ar fi pierdut controlul volanului, după care mașina ar fi ieşit în afara carosabilului și s-a rostogolit de mai multe ori. Cei care au ajuns la fața locului au constatat că tinerii au murit pe loc și nu s-a mai putut face nimic pentru ei. O altă tânără a fost preluată conștientă de ambulanță și dusă la spital în stare gravă.

„În cursul nopţii (…), poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că în afara comunei Bogheşti, sat Plăcinţeni, un autoturism a intrat în coliziune cu un copac. Poliţiştii rutieri sosiţi la faţa locului au stabilit faptul că autoturismul a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu un copac apoi s-a răsturnat.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Din nefericire, a rezultat decesul conducătorului auto, un tânăr de 19 ani şi a doi pasageri, o tânără de 14 ani, respectiv un tânăr de 18 ani”, a precizat IPJ Vrancea.

Un alt accident grav a avut loc în Vrancea. Un bărbat a murit vineri după ce motocicleta pe care o conducea a fost izbită de un tren care circula pe ruta Mărășești-Ghimeș.

Conducătorul de pe motocicletă mai era cu o femeie, care a fost și ea rănită și a avut nevoie de îngrijri medicale de urgență. Accidentul ar fi fost provocat de conducătorul mopedului. Din primele date, se pare că bărbatul care conducea mopedul nu ar fi oprit la semnalele acustice de la trecerea la nivel cu calea ferată fără bariere.

Comments are closed.