Știri

Accident teribil! Un adolescent de doar 14 ani a decedat pe loc

Tot mai multe tragedii au loc în țara noastră. O mulțime de români și-au pierdut viața recent în cele mai teribile moduri din cauza neatenției de la volan și tragediile continuă. În această dimineață a avut loc un accident mortal, în urma căruia un copil de doar 14 ani și-a pierdut viața. Șoferul a fugit de la fața locului.

Accident mortal în Arad

Un accident de proporții a avut loc în această dimineață în Berechiu, județul Arad. Impactul a fost atât de puternic, încât un tânăr de 14 ani a murit pe loc, iar alți trei copii, cu vârste cuprinse între 12 şi 14 ani, au fost răniți grav și au avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.

Din primele informații, aflăm că șoferul ar fi fost un tânăr de peste 18 ani, care ar fi plecat de la fața locului. Când au ajuns oamenii legii, nu l-ar fi găsit acolo. Autoturismul în care se aflau cele cinci persoane a părăsit partea carosabilă, a lovit un parapet și s-a răsturnat în afara șoselei. Din nefericire, tânărul de 14 ani a murit pe loc, în urma impactului.

Polițiștii continuă cercetările pentru a găsit persoana care se afla la volan la momentul accidentului și pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia. În prezent, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

”Primele cercetări au relevat că în autoturism se aflau 5 persoane, una dintre ele nefiind găsită la fața locului. Cercetările continuă pentru identificarea celui de-al cincilea ocupant al autoturismului, de asemenea pentru stabilirea împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier, fiind întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, a anunțat Poliția.

Comments are closed.