Știri externe

Această pisică dispărută a fost găsită după ce stăpânul a auzit un “miau”, în timp ce vorbea la telefon. Cine era interlocutorul

O pisică dispărută de opt luni a fost reunită cu stăpâna sa după ce aceasta i-a recunoscut mieunatul familiar la celălalt capăt al firului telefonului, în timp ce suna la veterinarul ei.

Rachael Lawrence, din Braintree, Essex, vorbea cu veterinarul despre cealaltă pisică a ei, când a auzit pe fundal strigătul caracteristic al lui Barnaby.

I s-a spus că este o pisică vagaboandă, dar a sunat din nou mai târziu și a cerut detalii despre pisică, deoarece “aveam un sentiment ciudat”, a spus ea.

Pisica Barnaby s-a întors acum la familia sa

Doamna Lawrence a spus că era atât de sigură că poate recunoaște mieunatul pisicii sale încât a sunat din nou la veterinar, întrebând dacă “vagabondul” pe care îl auzise la telefon era negru, cu o pată albă pe una dintre picioarele din spate.

Când cabinetul a confirmat descrierea, ea a adus fotografii cu Barnaby pentru a le arăta personalului.

Ea a spus că “a știut că este el” imediat ce a fost adus în cameră.

“Am plâns. Nu-l mai văzusem de opt luni”.

Cei trei copii ai ei îl porecliseră pe Barnaby “Fatman”, dar când a fost adus avea “o mulțime de răni” și era “tot slab și fără blană”, a spus doamna Lawrence.

Cu toate acestea, animalul de companie rătăcitor al familiei era “mai mult decât fericit să fie luat în brațe și îmbrățișat”.

Ea a adăugat: “Trebuie doar să îl îngrășăm pentru a-l aduce înapoi la Fatman”.

Doamna Lawrence a declarat că a plătit pentru ca Barnaby să fie microcipat înainte de a dispărea, dar s-a întrebat dacă procedura a fost “făcută corect”.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.