Știri externe

Actor celebru, găsit fără suflare într-o cameră de hotel

Un actor celebru a fost găsit fără suflare într-o cameră de hotel. Este doliu în lumea filmului internațional. Autoritățile locale au deschis o anchetă și continuă cercetările în acest caz. Actorul american avea 65 de ani. Familia a fost anunțată cu privire la decesul său.

A murit actorul american Bob Saget, celebru din producția Full House

Bob Saget a fost găsit fără suflare într-o cameră de hotel din Florida. Actorul american era cunoscut mai ales pentru rolul său din sitcomul din anii 1980-1990 Full House. El a murit la vârsta de 65 de ani. Un angajat al hotelului a anunțat poliția după ce l-a găsit pe bărbat în stare de inconștiență.

Actor celebru, găsit fără suflare într-o cameră de hotel

Oamenii legii l-au identificat ca fiind celebrul actor Bob Saget. Din păcate, medicii sosiți la fața locului au declarat decesul.

Nu au fost găsite semne ale unui act criminal sau de consum de droguri, au declarat autoritățile.

Bob Saget a devenit celebru grație rolului pe care l-a avut în producția Full House. Acolo el a interpretat un tată văduv cu trei fiice. Sitcomul, care a fost difuzat din 1987 până în 1995, a făcut obiectul unei continuări pe Netflix între 2016 şi 2020, dar de data aceasta s-a axat pe pe una dintre fete, DJ Tanner.

Actor celebru, găsit fără suflare într-o cameră de hotel

În viața reală, Saget chiar a avut trei fiice, din căsătoria cu Kelly Rizo.

Ultimul mesaj al actorului Bob Saget

Cu puțin timp înainte de a murit, actorul Bob Saget a postat pe Twitter un mesaj pentru fanii săi. Actorul a vorbit despre bucuria pe care a avut-o să joace într-un spectacol din Jacksonville.

El îi îndemna pe fani să intre pe site-ul său pentru a fi la curent cu activitatea lui din 2022, spectacole și alte apariții. Avea planuri mari pentru acest an, însă toate s-au oprit în acea cameră de hotel unde a decedat.

Mi-a plăcut spectacolul din seara asta de la @PV_ConcertHall din Jacksonville. Un public entuziast. Mulţumesc din nou lui @RealTimWilkins pentru prima parte. Nu ştiam că am făcut un set de două ore în seara asta. Mă bucur că sunt din nou dependent de asta. Căutaţi pe BobSaget.com proiectele mele din 2022, a scris Bob Saget.

Robert Lane Saget a fost un comedian american, actor și om de televiziune. Activitatea sa ca actor a inclus rolul Danny Tanner în sitcomul Full House, continuarea Fuller House și vocea naratorului Ted Mosby în sitcomul How I Met Your Mother.

Comments are closed.