Știri externe

Actorul Alec Baldwin a împușcat mortal o femeie. Totul s-a petrecut pe platourile de filmare

Alec Baldwin este într-o situație extrem de dificilă în acest moment, după ce a împușcat mortal o femeie și a rănit un alt bărbat. Totul s-a petrecut pe platourile de filmare, iar arma folosită făcea parte din recuzită. Actorul este acum în stare de șoc și nu realizează cele întâmplate.

Crimă în timpul filmărilor

În primă instanță, aflăm că Alec Baldwin i-a împușcat accidental pe directorul de imagine Halyna Hutchins, 42 de ani, și pe regizorul Joel Souza, 48 de ani. Deși femeia a fost transportată de urgență la spital, aceasta nu a mai putut fi salvată.

Ea a fost transportată cu elicopterul la Centrul medical regional Christus St. Vincent, unde a fost pronunțat decesul. Rana provocată de armă era incompatibilă cu viața. Din primele informații, anchetatorii au înțeles că actorul a fost nevoit să tragă cu arma pentru că așa presupunea scena respectivă, dar din greșeală a nimerit fix în colegii săi.

“Conform anchetatorilor, se pare că scena la care se filma implica folosirea unei arme de foc, când aceasta a fost descărcată. Detectivii anchetează cum anume și ce tip de proiectil a fost tras”, se spune într-o declarație a autorităților.

Actorul este în stare de șoc

A fost deschisă o anchetă în acest sens, pentru a stabili cauza exactă a crimei despre care se spune că a fost una accidentală. Actorul și directorul de imagine ucis, dar și celălalt bărbat, aveau o relație de colegialitate bună și nu exista niciun motiv pentru a le face rău.

Alec Baldwin a fost imediat audiat, lucru ce nu i-a picat deloc bine.  Actorul este complet șocat după cele întâmplate. Din imaginile cu el putem observa că este răpus de durere din cauza situației disperate în care se află, dar mai ales pentru că și-a ucis colega de breaslă. După audieri a devenit foarte agitat și a început să dea disperat telefoane.


Poliția a declarat că ancheta este în desfășurare și că încă nu au fost depuse acuzații în legătură cu incidentul. Alec Baldwin participa la filmări în calitate de coproducător şi în rolul unui rebel, Harland Rust, care vine în ajutorul nepotului său de 13 ani, condamnat la spânzurătoare pentru crimă, în condițiile în care era nevinovat. Din nefericire, și el a ajuns în această situație, aceea de a comite o crimă.

Comments are closed.