Media

Actorul Mihai Constantin, de nerecunoscut! A venit să-și ia adio de la Ion Caramitru

Ion Caramitru a fost condus astăzi pe ultimul drum. Momentul a fost unul extrem de emoționant, având în vedere câți oameni l-au iubit. Mihai Constantin a participat și el la tristul eveniment al acestei zile, pentru a aduce un omagiu celui pe care l-a admirat de-a lungul timpului și de la care a avut multe de învățat.

Mihai Constantin, prezent la înmormântarea lui Caramitru

Ion Caramitru a murit pe data de 5 septembrie, la 79 de ani. Celebrul actor a fost înmormântat astăzi, 10 septembrie, pe Aleea Actorilor din Cimitirul Bellu din București. Corpul neînsuflețit al marelui actor nu a putut fi văzut de nimeni, pentru că acesta nu și-a dorit să fie depus la Teatru. În schimb, a fost depus la Biserica Visarion, unde l-au vegheat apropiații.

Cortegiul funerar a ajuns apoi în fața Teatrului Național, pe care marele actor l-a condus în ultimii 16 ani de Caramitru. Timp de câteva minute, trecătorii, cei care îl conduceau pe ultimul drum și orice altă persoană l-au putut aplauda pe maestru.

La înmormântare au participat multe nume mari, colegi de breaslă, printre care și Mihai Constantin, alături de bunul său coleg din Liceenii, Ștefan Bănică Jr. Actorul nu a mai fost văzut de mult timp în spațiul public și se pare că s-a schimbat foarte mult în ultimii ani. Bărbatul a ajuns la vârsta de 56 de ani și nu mai este deloc tânărul de odinioară, plin de energie în filmul-fenomen Liceenii.

Ce mai face Mihai Constantin

Mihai Constantin, actorul care i-a dat viață lui Ionică din Liceenii, este de nerecunoscut acum. Au trecut mai bine de 35 de ani de la debutul filmului care a cucerit România la acea vreme, iar actorii s-au schimbat și ei în tot acest timp.

Actorul Mihai Constantin își continuă activitatea în acest domeniu. El poate fi urmărit de fani la Teatrul Bulandra, dar și la Teatrul Național București sau la Teatrul Metropolis, unde participă la diferite spectacole.

Mihai este nepotul celebrei actrițe Tamara Buciuceanu. Regretata a murit pe 15 octombrie 2019, la Spitalul Elias din Capitală. Actrița nu a avut copii, ci pe nepotul Mihai Constantin l-a considerat propriul ei fiu. Cei doi aveau o relație extrem de specială și se spune că el a moștenit averea ei.

Comments are closed.