Știri externe

Actorul Tony Sirico din Clanul Soprano a murit la vârsta de 79 de ani

Actorul Tony Sirico, cunoscut mai ales pentru rolul din serialul The Sopranos, a murit la vârsta de 79 de ani, anunţă BBC.

În celebrul serial, Tony Sirico l-a interpretat pe Paulie Gualtieri, un mafiot care juca un rol-cheie într-o reţea de crimă organizată din statul american New Jersey. Actorul Michael Imperioli, care l-a interpretat în serial pe Christopher Moltisanti, i-a adus un omagiu.

„Sunt mândru să spun că am făcut multe dintre cele mai bune şi mai distractive lucrări ale mele cu dragul meu prieten Tony. Îmi va fi dor de el pentru totdeauna. Este cu adevărat de neînlocuit”, a spus acesta.

Sirico s-a născut în Brooklyn, New York.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

„Cu mare tristețe, dar cu o mândrie incredibilă, dragoste și o mulțime de amintiri frumoase, familia lui Gennaro Anthony „Tony” Sirico dorește să vă informeze despre moartea sa în dimineața zilei de 8 iulie 2022”, a scris Robert, care este preot.

„în urma lui Tony au rămas cei doi copii iubiți ai săi, Joanne Sirico Bello și Richard Sirico, nepoți, frați, nepoți, nepoți și multe alte rude. Familia este profund recunoscătoare pentru numeroasele momente de dragoste, rugăciune și condoleanțe și solicită publicului să-și respecte intimitatea în această perioadă de doliu”.

O viață ca-n filme

Surse au declarat pentru TMZ că Tony Sirico locuia de câțiva ani într-o casă de îngrijire a persoanelor în vârstă din Fort Lauderdale, Florida, din cauza stării de sănătate, aflată în declin. Postul a contactat reprezentanții familiei Sirico pentru confirmare.

Când avea 55 de ani, Sirico dormea ​​pe un pătuț în camera de zi a mamei sale din Brooklyn, când a fost distribuit în rolul din Clanul Sopranos. Inițial a dat audiție pentru rolul unchiului Junior, care va fi interpretat de Dominic Chianese.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.