Media

Actrița care a anunțat că este însărcinată cu gemeni! “Sunt atât de încântată”

O vedetă internațională a anunțat că este însărcinată cu gemeni. Este o veste care i-a luat prin surprindere pe fani care au avut parte de o surpriză dublă. Anna Vincente a făcut dezvăluirea momentului. Iubitul ei, tatăl copiilor pe care îi poartă în pântece, nu face parte din showbiz.

Vedetă însărcinată cu gemeni

Anna Vicente și Paolo Mercado vor deveni părinți. Anunțul a fost făcut pe Instagram de către viitoarea mamă care a dezvăluit că va avea gemeni.

Vedeta este foarte încântată și spune că aceasta este cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Trăiește clipe magice și abia așteaptă să-i aducă pe lume pe cei doi copii.

Din momentul în care am aflat că sunt însărcinată… am știut că aceasta va fi cea mai frumoasă perioadă din viața mea. Sunt atât de încântată să împărtășesc această veste bună cu voi toți! Da, cresc doi îngeri mici și abia aștept să-i cunosc în 2022, a scris Anna.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ANNA VICENTE (@itsannavicente)

Urările de bine nu au mai contenit la postarea vedetei în care a anunțat că va deveni mamă de gemeni. Printre cei care au felicita-o pe Anna sunt Rita Daniela și Angela Alarcon.

Cine este Anna Vicente, actrița însărcinată cu gemeni

Anna Vicente este cunoscută în special pentru rolul ei din producția Ang Dalawang Ikaw de la GMA Network. De asemenea, a jucat în mai multe seriale de televiziune, dintre care Magkaagaw, Magpakailanman și Bilangin Ang Bituin sa Langit.

Anna Vicente se iubește cu Paolo Mercado, un tânăr care nu are nicio legătură cu lumea showbizului. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, departe de ochii și urechile curioșilor, iar curând vor deveni părinți pentru prima dată.

Viitoarea mamă are 23 de ani și este foarte încântată că va fi o mamă tânără, și nu orice fel de mamă, ci una de gemeni.

Comments are closed.