Media

Acuzații grave la Survivor România. Ce se întâmplă în ediția de vineri, 7 mai

Urmează o ediție de foc la Survivor România 2021. Tensiunile dintre concurenți ating cote maxime și noii veniți sunt picătura care se pare că a umplut paharul. Se fac declarații grave și acuzații dure la adresa unor concurenți din tabăra Faimoșilor. Zanni îl acuză pe Ștefan că are o atitudine nepotrivită la adresa lui Cucu, cel venit în competiție de doar o săptămână.

Zanni de la Survivor îl acuză pe Ștefan

Zanni s-a dovedit un fin observator al concurenților de la Survivor și uneori un apărător al dreptății. În ediția de vineri, 7 mai, Faimosul face acuzații la adresa lui Ștefan despre care spune că îl ia de fraier pe nou-venitul Cucu. Acesta este un concurent bun, care a dovedit că se descurcă pe traseu și a adus deja puncte importante echipei sale. Din spusele lui Zanni, Ștefan îl desconsideră pe Cucu și se comportă cu el, cu superioritate.

Sunt tensiuni mari și or să fie tensiuni și mai mari deoarece deja s-au făcut bisericuțe. M-am uitat așa la Ștefan, îl cam ia așa la capace pe Cucu, îl cam ia de fraier, a spus Zannidache.

De cealaltă parte, Ștefan a părut foarte mâhnit de ceea ce se întâmplă în camp, în echipa Faimoșilor și a spus că există persoane care îl dezgustă. Rămâne de văzut cum vor decurge lucrurile între Faimoși în ediția din 7 mai.

Faimoșii au câștigat primul joc al săptămânii

La joc s-au descurcat admirabil, a fost un scor strâns, dar Faimoșii au reușit să câștige. Irisha a fost cea care a încheiat scorul și a adus victoria echipei sale.

Acuzații grave la Survivor România. Ce se întâmplă în ediția de vineri, 7 mai

Cu toate acestea, este posibil ca Faimoșii să cadă din nou, și asta nu din cauza traseului, ci din cauza tensiunilor mari care fac echipa să se destrame.

În ediția de joi seara, în echipa vedetelor au avut loc două conflicte mari, între Elena Marin și Raluca Dumitru, respectiv între Sebastian Chitoșcă și Albert Oprea. Cei din urmă au fost foarte aproape de o altercație în toată regula. Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, le-a atras atenția că astfel de comportamente nu sunt acceptate la Survivor.

Comments are closed.