Media

Acuzații la adresa lui Ioniță din Clejani. Ar mai fi avut un fiu

Ramona face noi acuzații la adresa lui Ioniță din Clejani, cel despre care spune că este tatăl ei care nu a recunoscut-o niciodată. Tânăra a spus că Ioniță a mai avut un fiu care a murit la vârsta de 8 ani, un copil, pe care, ca și în cazul ei, nu l-a recunoscut niciodată.

Ramona de la Clejani spune că a mai avut un frate vitreg, din partea tatălui

Declarațiile tinerei au fost făcute în emisiunea Adrianei Bahmuțeanu. Ramona a spus că Ioniță a mai avut un copil – un băiat care a murit la vârsta de 8 ani.

Da, din ce am auzit și eu, da. Dar nu frate cu aceeași mamă, cu altă doamnă, am înțeles, cu același celebru tată. Din toate spusele ce am auzit și eu, nici de acel băiat nu s-a interesat, cum nici de mine nu s-a ocupat. În al 9-lea ceas vreau să demonstrez că eu nu sunt pe ceartă, eu întotdeauna am încercat să stau în pătrățica mea, a spus Ramona de la Clejani.

Tensiunile dintre Ramona și familia lui Ioniță continuă. Tânăra spune că nu le dorește răul și că și-a propus să-și vadă de treaba ei și să nu intervină în familia celui despre care spune că este tatăl ei.

Ramona Manole a avut probleme și cu Fulgy, a spus că se teme de el și a cerut oamenilor legii prelungirea ordinului de restricție împotriva băiatului.

Ulterior s-a răzgândit când a aflat că Fulgy are și alte probleme.

Eu am luat o decizie împreună cu nașul meu care e un al doilea părinte pentru mine și care are o funcție foarte solidă. E foarte ușor să faci rău. El m-a învățat: nu e bine să-l băgăm pe Fulgy la pușcărie. E adevărat că m-am speriat și încă mă tem de ce s-a întâmplat în trecut. Aș vrea să ne liniștim cu toții și aș vrea ca tatăl nostru să se ocupe mai mult, să ia atitudine, a spus Ramona Manole.

Familia Clejanilor traversează o perioadă grea din cauza problemelor pe care Fulgy le-a creat părinților lui în ultimele luni.

Comments are closed.