Media

Adda are grave probleme de sănătate, toată viața este dependentă de perfuzii

Adda este una din cele mai apreciate artiste de la noi. Aceasta a mărturisit recent că suferă de o boală pe care mulți români o au, dar nu știu să o gestioneze.

Ca sa nu folosim termeni medical, Adda are un corp care este foarte alergic, aproape la orice substanța. Alergiile sunt foarte periculoase pentru că pot produce șoc anafilactic, care este o reacție dură a organismului la contactul cu un produs sau substanță pe care corpul nu o tolerează.

Cel mai adesea românii sunt alergici la antibiotice, din cauza numărului mare de pastile luate necontrolat și fară prescripție medicală. Reamintim că medicamentele de orice fel trebuie luate numai la recomandarea medicului curant. Chiar și pastilele la care se face reclamă la televizor, luate în exces crezând că vor întări imunitatea sau cine știe ce afecțiuni tratatează nu sunt compatibile cu toate tipurile de organism.

Mai pe românește dacă la mine, redactorul care scrie acest articol, își face bine un medicament anume, nu înseamnă că acesta este general valabil pentru toată lumea.

De aceea chiar și pentru o chestiune banală trebuie consultat medicul de familie.

Adda are intoleranță la histamina și dermografismul

Afectiunea artisei Adda este una foarte gravă și este necesar ca pe viață această să facă un set de perfuzii cu substante antihistaminice, care să o protejeze de alergii puternice sau șocuri.

Vezi și: Cum se simte Jador. Artistul, recuperare grea după accidentarea de la Survivor


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Vedeta a mărturisit astăzi pe Instagram detalii despre afecțiunea ei, iată ce a declarat:

Poza asta este nuca din peretele InstagramuluI dar este pentru cei care stiu ce inseamna intoleranta la histamina si dermografismul. V-am promis ca va tin la curent cu evolutia mea.

Poate va ajut, inspir. Am ajuns, acum cateva saptamani, in punctul in care m-am saturat sa tratez simptome si am refuzat sa cred ca o sa fiu dependenta toata viata de antihistaminice.

Asa ca, am inceput sa citesc, sa ma documentez si mai bine si sa incep sa caut si sa tratez CAUZA- care este acolo, in celulele noastre si la nivel de subconstient, stres, obiceiuri alimentare proaste, antibiotice, antiinflamatoare etc.

Am inceput o detoxifiere puternica, atat fizica cat si psihica. Lucrez cu doctori specializati in medicina cuantica si psihoterapie. Tin o dieta stricta si iau suplimente. Cu timpul, ma voi vindeca trup si suflet!

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.