Media

Adda, în doliu. Cunoscutul artist s-a stins mult prea devreme

În ultima perioadă, tot mai mulți artiști și persoane cunoscute au plecat din această lume mult prea devreme. Aflăm acum, cu durere în suflet, că un celebru rapper, care a colaborat cu unii dintre cei mai mari artiști, a decedat la o vârstă fragedă. Adda, colega sa de breaslă, a făcut anunțul dureros.

A murit rapper-ul Țeastă

Lumea artistică este din nou îndoliată, după ce s-a aflat că celebrul rapper Țeastă a plecat din această lume. Anunțul tragic a fost făcut chiar de Adda, colega sa de breaslă, alături de care a urcat pe scenă și a colaborat de mai multe ori.

Adda a ținut să îi anunțe pe fanii ei și ai colegului său că acesta a plecat din această lume mult prea devreme, fără a da, însă, detalii despre cele întâmplate. Nu se știe cauza exactă a decesului, dar cert este că tânărul artist avea o vârstă fragedă și toată viața înainte, mai ales în plan muzical, unde se bucura de succes.

 

”Drum lin către stele, Teasta! Multă putere familiei!”, a scris Adda pe pagina sa de Facebook.


Adda a publicat și melodia lor, cu care au făcut furori în urmă cu ani buni, la începutul carierei lor. A transmis un ultim gând la adresa prietenului ei și condoleanțe familiei îndurerate.

Fanii sunt răpuși de durere

Fanii sunt foarte curioși de cele întâmplate și și-ar dori să afle de ce s-a ajuns la așa ceva, dar nu au primit încă un răspuns. Nimeni nu a mai făcut declarații în acest sens, ci doar au început să apară mesaje de doliu și regret pentru artistul lor preferat.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

”Nu cred așa ceva … toată adolescența, chiar și acum am ascultat, piesa asta. Am trăit pe ea sentimente care nu pot fi decât simțite îmi pare nespus de rău condoleanțe familiei prietenilor. Dumnezeu să îl odihnească în pace”, a fost unul dintre comentariile de la postarea Addei.

În ultima perioadă, Țeastă nu a mai fost activ în ultima perioadă pe rețelele de socializare, dar fanii au reacționat și la postările lui imediat ce au aflat de tragicul incident.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de #Țeasta (@teastaofficial)

Comments are closed.