Media

Adda trece prin clipe cumplite. Artista a pierdut o persoană dragă: “Drum lin!”

Adda, celebra cântăreață de la noi din țară, trece prin clipe de groază în aceste momente. Cum nu era de ajuns că în ultima vreme lucrurile i-au mers foarte rău, a mai primit acum o lovitură puternică: unul dintre cei mai importanți bărbați din viața ei a părăsit-o.

Adda și-a pierdut bunicul

Adda este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Se bucură de mare succes în plan profesional, dar viața a pus-o de multe ori la încercare. A primit multe lovituri până acum, dar pierderea persoanelor dragi a marcat-o cel mai puternic și i-a adus multă suferință.

Pentru că este foarte apropiată de fanii ei, le-a împărtășit durerea prin care trece. Astfel, artista a anunțat că bunicul ei a trecut în neființă, când nimeni nu se aștepta la așa ceva. Aceasta a scris un mesaj emoționant cu această ocazie, prin care și-a exprimat suferința și regretul față de această pierdere.

 

Vezi această postare pe Instagram

 


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

O postare distribuită de ADDA (@addabaladda)

Artista a publicat un videoclip extrem de emoționant, în care bătrânelul se juca alături de fiul Addei. Cei doi aveau o relație extrem de specială, iar moartea acestuia i-a lăsat un gol mare în suflet.

“Iti multumesc ca m-ai invatat ce inseamna curajul. Iti multumesc ca m-ai invatat ce inseamna familia si radacinile. Dragostea de tara, dragostea fata de folclor si cantec. Ma bucur ca m-ai vazut mireasa, si sunt atat de MANDRA ca iti port numele, atat eu cat si stranepotul tau, Alexandru. Te iubim! Te iubim! Te iubim! Drum lin in lumina! 🙏”, a scris artista.

Bărbatul a fost un iubitor mare de folclor, un artist minunat, de la care Adda a moștenit talentul și de care a fost mereu mândră, iar acum se bucură că duce numele mai departe. Cea mai mare dorință a lui a fost să își vadă nepoata mireasă, lucru ce s-a îndeplinit.

Comments are closed.