Media

Adela Popescu a revenit la TV. Prezentatoarea a avut parte de o primire uimitoare

Adela Popescu este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV de la noi din țară. Celebra vedetă de la Vorbește Lumea a lipsit o perioadă de pe micile ecrane din cauza problemelor de sănătate, dar acum este pregătită să-i facă pe fanii ei din nou să zâmbească.

Adela Popescu s-a întors la Vorbește Lumea

Adela Popescu a revenit la TV la scurt timp după naștere. Nu a putut sta prea mult departe de fanii ei și a învățat cum să se descurce și cu locul de muncă, dar și cu cei trei copii ai săi. Chiar dacă este greu, nu s-a plâns niciodată și s-a bucurat că poate fi din nou alături de cei de acasă și îi poate încânta cu talentul ei.

În ultimele două săptămâni, Adela Popescu a avut probleme de sănătate. Prezentatoarea TV nu s-a simțit deloc prea bine și a reușit să-i îmbolnăvească și pe Radu și fiul lor cel mic, dar toți trei sunt acum bine. S-a speriat la început pentru că nu a știut cum să reacționeze în cazul bebelușului, dar ulterior și-a revenit.

Adela este într-o formă maximă și este dornică de muncă, după zile întregi în care a fost nevoită să stea departe de platourile de filmare. Ea spune că i-a lipsit întreaga echipă în perioada în care a stat departe de toți și spune că psihic a simțit cel mai tare schimbări.

Adela Popescu, primire remarcabilă

Adela Popescu a revenit astăzi în platoul emisiunii Vorbește Lumea, unde a fost așteptată, pe lângă colegul ei Bogdan și Cosmina Păsărin, de Horia Brenciu. Ea a avut o ținută elegantă, cum ne-a obișnuit, dar nu știa ce o va aștepta când intră în platou.

Adela Popescu a avut parte de o primire pe cinste de la colegii săi care i-au simțit lipsa în tot acest timp. Cei doi detectivi de la Masked Singer România au murdărit-o pe Adela Popescu cu desertul ales special pentru primirea ei pe față și pe haine, lucru ce a amuzat-o extrem de mult și a făcut-o să se simtă foarte bine.

Comments are closed.